Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024
Ελένη Μενεγάκη: Το σχόλιό της για το δεύτερο lockdown

Ελένη Μενεγάκη: Το σχόλιό της για το δεύτερο lockdown

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη αυτή τη σεζόν να απέχει τηλεοπτικά, όμως, είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, ανεβάζοντας πολύ συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, μακριά από την τηλεόραση. μάλιστα, η παρουσιάστρια πολλές φορές απαντάει και στα σχόλια των διαδικτυακών της φίλων κάτω από τις αναρτήσεις της.

Το ίδιο έκανε και με την τελευταία. Η Ελένη Μενεγάκη και ο σύζυγός της, Μάκης Παντζόπουλος βρέθηκαν τις προάλλες στην Χαλκίδα και η παρουσιάστρια ανέβασε φωτογραφία τους. Οι διαδικτυακές της φίλες, κυρίως, έσπευσαν να της σχολιάσουν για το πόσο ήρεμη κι ευτυχισμένη μοιάζει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Βόλτα … για δυο ! #eleni

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις

Μάλιστα, μία follower της σχολίασε πως τώρα με το δεύτερο lockdown θα είναι στην οικογένειά της, αφού δεν είναι στην τηλεόραση. Και η Ελένη Μενεγάκη τής απάντησε, εκφράζοντας μάλιστα την ανακούφιση της.

«Τώρα θα είμαι πιο ήσυχη ότι δε θα μεταφέρω μικρόβια και ιούς στην οικογένειά μου. Ξέρεις τι αγωνίες περνούσα; Μετρούσα τις μέρες να έρθει το καλοκαίρι. Όλοι ήταν μέσα στο σπίτι και εγώ εκτεθειμένη» απάντησε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.




Πηγή