Τρίτη , 30 Απρίλιος 2024

Ελεωνόρα Ζουγανέλη-Σπύρος Δημητρίου: Γάμος σε 4 μήνες, διαζύγιο σε 2,5 χρόνια -Ο μεγάλος έρωτας έσβησε απότομα

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου χώρισαν μετά από δύομιση χρόνια γάμου και έναν φλογερό έρωτα, το φυτίλι του οποίου άναψε αμέσως από το πρώτο βράδυ της τυχαίας γνωριμίας τους, τους οδήγησε σύντομα στα σκαλιά της εκκλησίας αλλά πλέον έσβησε, με τον καθένα τους να τραβά δρόμους χωριστούς.

Από χτες (22/02) το πρωί η είδηση πως η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου προχώρησαν σε διαζύγιο έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου. Εδώ και καιρό οι φήμες είχαν πάλι φουντώσει για το ζευγάρι, ωστόσο κανείς από τους δύο δεν είχε επιβεβαιώσει την είδηση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ζευγάρι, μετά από τέσσερις μήνες σχέσης, αποφάσισε να παντρευτεί τον Οκτώβριο του 2020, στις Σπέτσες, έχοντας στο πλευρό του κοντινούς συγγενείς, αγαπημένους φίλους και στενούς συνεργάτες.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, κρατάει πάντα χαμηλούς τόνους σε ότι αφορά τη προσωπική της ζωή και σπάνια δίνει συνεντεύξεις. Πριν από ένα χρόνο, η ίδια είχε μιλήσει για το γάμο της και είχε εξηγήσει το λόγο που είχαν προετοιμάσει τέσσερις διαφορετικές εκδοχές μέχρι να καταλήξουν στον γάμο που επιθυμούσαν.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Τι δήλωνε για το γάμο και τη πρόβα νυφικού

«Η ημέρα του γάμου μου ήταν από τις λίγες φορές που ένιωσα πάρα πολύ καλά. Δεν το περίμενα  να είμαι τόσο εκδηλωτική με τη χαρά μου, αλλά ήταν όλα όμορφα και το χάρηκα πάρα πολύ. Γενικά, πιστεύω στην τελετή όπως πιστεύω στη συνύπαρξη και στις σχέσεις των ανθρώπων. Διασκέδασα στο γάμο μου και ήμουν πάρα πολύ χαρούμενη. Έκανα κανονικά πρόβα νυφικού, μόνο που, επειδή ήταν τέτοιες οι συνθήκες, λόγω των περιορισμών για τον Covid, προετοιμάσουμε 4 διαφορετικούς γάμους μέχρι να καταλήξουμε στον δικό μας. Με πολλά άτομα, με λιγότερα άτομα, με καθόλου άτομα… Αλλά τελικά, είχε πολλή πλάκα. Ήταν αστείο γιατί, μόλις βρίσκαμε έναν χώρο, κοιτούσαμε το μενού και όλα τα υπόλοιπα, έβγαιναν νέες ανακοινώσεις. Έτσι, τα αφήσαμε λίγο τα πράγματα όπως έρθουν. Και τελικά, όλα στον γάμο έγιναν εύκολα και μαγικά. Μου έλειπαν κάποιοι άνθρωποι από τους πολύ κοντινούς μου, αλλά ήταν ωραία» θα πει σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της στο Bovary.gr.

«Εγώ και ο σύντροφος μου είμαστε δυναμικοί χαρακτήρες…»

Όσο για το πώς έβλεπε το γεγονός ότι ο άντρας της ανήκει σε εντελώς διαφορετικό επαγγελματικό δρόμο; «Ο άντρας μου προέρχεται από διαφορετικό επαγγελματικό χώρο, είναι δικηγόρος, και μόνο θετικά το βλέπω αυτό. Νομίζω είναι πιο δύσκολο να συνυπάρξεις με έναν άνθρωπο που έχετε κοινό επάγγελμα -εκεί θέλει άλλη δυναμική και φροντίδα. Εγώ και ο σύντροφος μου είμαστε δυναμικοί χαρακτήρες αν θα ήμασταν στον ίδιο χώρο πιστεύω δεν θα ήταν εύκολα τα πράγματα. Το ευχάριστο είναι ότι υπάρχουν κοινά ενδιαφέροντα. Επιπλέον, με άλλη διάθεση θα πω στον σύζυγο μου τώρα πως τα πήγα στη δουλειά κι αλλιώς αν ήταν στον ίδιο χώρο με εμένα -και να σκεφτόμουν ότι ίσως με κρίνει ή ότι υπάρχει ανταγωνισμός. Το ίδιο πιστεύω και για εκείνον. Τώρα συζητάμε τα πάντα. Ακόμα και όταν πρόκειται για πράγματα που μας προβληματίζουν και μας αγχώνουν μοιάζει σχεδόν ευχάριστο. Ο χώρος του είναι κάτι καινούργιο για μένα και το ίδιο και ο δικό μου για εκείνον» θα αναφέρει στο Bovary.gr.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ελεωνόρα Ζουγανέλη Σπύρος Δημητρίου διαζύγιο
Φώτο:NDP

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Η καραντίνα ήταν μια ευκαιρία για να γνωριστούμε άμεσα»

Μάλιστα, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είχε αναφέρει πως οι δύο καραντίνες που μεσολάβησαν τη βρήκαν σε διαφορετική φάση της ζωής της, με τη δεύτερη να είναι πλέον παντρεμένη και να έχει χρόνο να γνωρίσει τον άντρα της. Να αναφέρουμε πως το ζευγάρι παντρεύτηκε μόλις τέσσερις μήνες μετά τη πρώτη του γνωριμία. «Η δεύτερη καραντίνα με βρήκε σε εντελώς άλλη φάση της ζωή μου. Ήμουν παντρεμένη και σίγουρα ήταν καλύτερα. Είχα έναν άνθρωπο δίπλα μου, τον οποίο, μάλιστα, γνώριζα καλύτερα. Ήταν μια ευκαιρία να για μας, να γνωριστούμε άμεσα. Είδαμε ότι έχουμε πράγματα να μοιραστούμε, δεν βαριόμασταν» θα αναφέρει στην ίδια συνέντευξη.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη- Σπύρος Δημητρίου: Η σημαδιακή γνωριμία

Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Σπύρος Δημητρίου συναντήθηκαν για πρώτη φορά στις 9 Ιουνίου του 2020 στο bar που έχει η κοινή τους φίλη και κουμπάρα τους Σάννυ Μπαλτζή, στα βόρεια προάστια. Εκείνο το πρωινό ο δικηγόρος είχε κηδέψει τον πατέρα του και η Σάννυ Μπαλτζή του τηλεφώνησε προκειμένου να τον συλλυπηθεί και του πρότεινε να έρθει στο μαγαζί της, όπου εκεί ήταν και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι δυο τους πέρασαν όλο το βράδυ μαζί κουβεντιάζοντας και όπως φάνηκε ήταν κεραυνοβόλος έρωτας, αφού μέσα σε λίγες μόνο ημέρες ο γνωστός δικηγόρος έκανε στην τραγουδίστρια πρόταση γάμου -όχι με τον παραδοσιακό τρόπο όπως θα εκμυστηρευτεί σε παλαιότερη του συνέντευξη.

Οι πρώτες φωτογραφίες από τις κοινές τους διακοπές στα Κουφονήσια βγαίνουν στη δημοσιότητα και η σχέση του ζευγαριού γίνεται γνωστή στο ευρύ κοινό. Μέχρι που η αναγγελία του γάμου στην Εστία έρχεται να τροφοδοτήσει περισσότερο τα περιοδικά και τις εκπομπές.

Ο νησιώτικος γάμος τέσσερις μήνες μετά τη γνωριμία

Τέσσερις μήνες μετά τη πρώτη τους γνωριμία η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου ενώνονται με τα ιερά δεσμά του γάμου στις Σπέτσες όπου διατηρεί εξοχική κατοικία. Στο γάμο τους θα παραστούν οι καλοί τους φίλοι και στενοί συνεργάτες τους, ενώ ο φωτογραφικός φακός γίνεται μάρτυρας της ευτυχίας τους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη θα φτάσει στο ξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στη Ζωγεριά, με ένα στιλάτο νυφικό Celia Kritharioti, συνοδευόμενη από τους γονείς της Γιάννη και Ισιδώρα, για να την παραδώσουν στο γαμπρό, ο οποίος είχε επιλέξει ένα λευκό κοστούμι για τη χαρμόσυνη ημέρα.

Φώτο:NDP
Φώτο:NDP

Μετά το τέλος του μυστηρίου το ζευγάρι χόρεψε έξω από το ξωκλήσι υπό τους ήχους παραδοσιακών οργάνων.

Φώτο:NDP
Φώτο:NDP

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα δημοσιεύματα περί χωρισμού και η τελευταία κοινή εμφάνιση

Στα δυόμιση χρόνια της σχέσης τους υπήρξαν αρκετά δημοσιεύματα, ειδικά τον τελευταίο χρόνο, που έκαναν λόγο για σοβαρή κρίση στο γάμο της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου.

Ωστόσο, η τραγουδίστρια που ποτέ δεν έχει προβάλλει τη προσωπική της ζωή, κρατώντας πάντα χαμηλούς τόνους, απέφευγε να δώσει απαντήσεις. Εξάλλου, η ίδια δίνει σπάνια συνεντεύξεις όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας.

Μέσα από ελάχιστες κοινές εμφανίσεις που είχαν πραγματοποιήσει οι δύο τους έβαζαν τέλος στις φήμες περί χωρισμού. Σύμφωνα με πληροφορίες από ανθρώπους που ήταν δίπλα στο ζευγάρι υπήρξαν διαστήματα που η σχέση του περνούσε κρίση, όμως δεν είχαν πει την τελευταία κουβέντα. Έδιναν ευκαιρίες στη σχέση τους προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η τελευταία κοινή τους εμφάνιση έγινε τον Οκτώβριο του 2022 στη συναυλία της Ελεωνόρας Ζουγανέλη που έγινε στο Άλσος και ο σύζυγος της ήταν στο κοινό, ενώ στο τέλος της βραδιάς βγήκαν μαζί φωτογραφίες.

Εδώ και αρκετό διάστημα είχε ξεκινήσει πάλι να λέγεται πως το ζευγάρι περνάει σοβαρή κρίση στη σχέση του, καθώς εμφανίζονταν χωριστά σε νυχτερινές τους εξόδους πυροδοτώντας τα σενάρια για χωρισμό. Αυτή τη φορά, τα σενάρια επιβεβαιώθηκαν, καθώς το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστές διαδρομές.


Πηγή