Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Ελσίνκι από το Casa de Papel: Θα μπουκάρω στο νομισματοκοπείο με τον Καλάθη

Είναι ένας αγαθός γίγαντας και μία από τις πλέον αναγνωρίσιμες φιγούρες στα τηλεοπτικά δρώμενα παγκοσμίως. Ο λόγος για τον «Ελσίνκι» της σειράς φαινομένου του Netflix La Casa de Papel, ή κατά κόσμον Ντάρκο Πέριτς. Στο βίντεο της συνέντευξης περιλαμβάνονται σποίλερς της 4ης σεζόν.

Αυτός ο θηριώδης και καλοκάγαθος τύπος με τη γενειάδα και τα αμέτρητα τατουάζ μπορεί πλέον να γυρνάει όταν τον φωνάζουν Ελσίνκι, αποτελώντας βασικό γρανάζι στο σχέδιο του Καθηγητή και επιβεβαιώνοντας πως κάποιοι άνθρωποι είναι απαραίτητοι για να κάνουν τις βρωμοδουλειές.

Ο Ελσίνκι λοιπόν έδωσε μία απολαυστική αποκλειστική συνέντευξη στο gazzetta.gr μιλώντας για τα σήματα κατατεθέν των καιρών μας, τη μάσκα του Νταλί και το Bella Ciao, το μεγάλο σχέδιο για την τέλεια ληστεία ενώ κλήθηκε να απαντήσει και σε αρκετά μπασκετικά διλήμματα μιας και δηλώνει μεγάλος φαν του αθλήματος.

Στο προφίλ του στο Instagram, κάπου ανάμεσα στις φωτογραφίες με τη Ναϊρόμπι, τον Μπερλίν, τον Παλέρμο και τα άλλα παιδιά, ξεχωρίζουν κι αυτές με τον Νίκολα Μίροτιτς, τον Όντι Νόρις, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, τον Ντούσαν Ίβκοβιτς και τον Νεϊμάρ!

Η πρεμιέρα του τέταρτου κύκλου του Casa de Papel έγινε και κατέρριψε αρκετά ρεκόρ έτσι ο Ελσίνκι μιλά σε δημοσιογράφους από όλο τον κόσμο. Ο Πέριτς μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε πως θέλει να έλθει στην Αθήνα για την Ακρόπολη και το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και μιλάει για τον παίκτη που μπορεί να τον ενσαρκώσει στην Τέλεια Ληστεία. Ενώ θα έπαιρνε μαζί του στη ληστεία του Νομισματοκοπείου τον Νικ Καλάθη.


Πηγή