Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Ενθουσιασμένος στο Survivor αλλά και στα ερωτικά του δηλώνει ο Σάκης Τανιμανίδης

Ο Σάκης Τανιμανίδης τον τελευταίο καιρό βρίσκεται στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο και παρουσιάζει το Survivor και με αφορμή το δημοφιλές παιχνίδι του ΣΚΑΙ, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Τηλεθεατής». Μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής μίλησε και για την εμπειρία του με το παιχνίδι και τους διαγωνιζόμενους αλλά και για τη διαμονή στο νησί της Καραϊβικής.

«Μέχρι τώρα είμαι ενθουσιασμένος με όλη την εμπειρία, και μιλάω τόσο για το “Survivor” όσο και για τη διαμονή σε ένα νησί της Καραϊβικής», αναφέρει ο παρουσιαστής

Ο Σάκης Τανιμανίδης, από τότε που θυμάται τον εαυτό του, ονειρευόταν πάντα το επόμενο ταξίδι του. Ο Άγιος Δομίνικος, στην καρδιά της Καραϊβικής, είναι η νέα απόδραση του, για χάρη του παιχνιδιού Survivor, που παρουσιάζει, αν και θα ήθελε να συμμετείχε και σε όλες τις δοκιμασίες του παιχνιδιού.

«Πάνω απ’ όλα αθλητικές! Είναι κανονικοί αγώνες και όχι κάτι εύκολο και απλό, σαν ένα τηλεπαιχνίδι. Γι’ αυτό, άλλωστε, και όλοι οι παίκτες έχουν επιλεγεί και βάσει της φυσικής τους κατάστασης. Οι δοκιμασίες μου αρέσουν τόσο πολύ, που πριν ή μετά το γύρισμα προσπαθώ να κλέψω λίγο χρόνο και να αγωνιστώ και εγώ!», σχολίασε ο παρουσιαστής για τη φύση των αθλημάτων και την εμπλοκή του σε αυτά.

Ο… Mr Survivor όμως είναι έτοιμος να εγκαταλείψει την εργένικη ζωή; Δίνει ο ίδιος την απάντηση.

«Με μεγάλη του χαρά! Αφού δεν με άφησαν να παίξω στο πραγματικό “Survivor” εδώ στον Άγιο Δομίνικο, αποφάσισα να κάνω… Survivor στην προσωπική μου ζωή έτσι για σπάσιμο».


Πηγή