Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Ενρίκε Ιγκλέσιας: Μου λείπουν τα δίδυμα μωρά μου

Αφάνταστα λείπουν στον Ενρίκε Ιγκλέσιας τα νεογέννητα δίδυμα μωρά του, ωστόσο τόνισε ότι και η σχέση με τους θαυμαστές του είναι πολύ σημαντική για εκείνον.

Ο Ισπανός τραγουδιστής διατηρεί συνήθως την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο Ενρίκε Ιγκλέσιας και η Άννα Κουρνίκοβα έγιναν γονείς τον περασμένο Δεκέμβριο ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης κανείς τους δεν είχε επιβεβαιώσει το γεγονός.

Ο Ενρίκε Ιγκλέσιας δήλωσε στο AP ότι ήθελε να ανοιχτεί στους θαυμαστές του, επειδή του δίνουν τόσα πολλά.

«Δεν με πειράζει να μοιράζομαι μέρος της ζωής μου μαζί τους» δήλωσε. «Πάντα το κάνω, κατά κάποιον τρόπο, μέσα από τη μουσική μου», πρόσθεσε.

Ο Ιγκλέσιας τραγούδησε για 50.000 θαυμαστές του σε συναυλία στο Τελ Αβίβ την Κυριακή το βράδυ. Οι θαυμαστές του φορούσαν T-shirt με τα οποία διακήρυσσαν την αγάπη τους για τον 43χρονο τραγουδιστή και κρατούσαν σύμβολα που τον ανακήρυσσαν ως «τον πιο σέξι εν ζωή πατέρα».

gdgdg

«Μου λείπει τρελά η οικογένειά μου» είπε ο τραγουδιστής και συνέχισε: «Αλλά μου αρέσει να κάνω αυτό που κάνω, να είμαι στη σκηνή και απλά να περιβάλλομαι από τους θαυμαστές μου. Αυτά είναι τα δύο πράγματα που αγαπώ περισσότερο στη ζωή μου» υπογράμμισε.

localStorage.clear();


Πηγή