Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Εντ Σίραν: Ξεσπά σε κλάματα μπροστά στην κάμερα -«Η απώλεια κυρίευσε τη ζωή μου» [βίντεο]

Η ζωή του Εντ Σίραν και η πορεία του στο να γίνει ένα από τα πιο «hot» ονόματα του χώρου της μουσικής βρίσκεται στο επίκεντρο του ντοκιμαντέρ που πρόκειται να κυκλοφορήσει η Disney.

Στο τρέιλερ που δόθηκε στη δημοσιότητα, ο Εντ Σίραν αφηγείται πολλές «δυνατές» στιγμές της σταδιοδρομίας του, ενώ μια από τις πιο χαρακτηριστικές, είναι όταν ξεσπά σε κλάματα, καθώς μιλάει για την απώλεια φίλου του και την περιπέτεια υγείας της συζύγου του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ντοκιμαντέρ για τον δημοφιλή Άγγλο καλλιτέχνη θα προβληθεί σε τέσσερα μέρη στο Disney + στις 3 Μαΐου.

«Όλα στη ζωή μου έγιναν πολύ καλύτερα, όταν μπήκε σε αυτή η Τσέρι. Παντρεύτηκα κι έγινα μπαμπάς με δύο κόρες», ακούγεται να λέει στο δίλεπτο κλιπ.

«Όλα στη ζωή μου έγιναν πολύ καλύτερα, όταν μπήκε σε αυτή η Τσέρι. Παντρεύτηκα κι έγινα μπαμπάς με δύο κόρες», είπε και πρόσθεσε πως «η υγεία της Τσέρι ήταν πολύ κακή και ξαφνικά, ο καλύτερός μου φίλος, ο Τζαμάλ πέθανε. Η απώλεια κυρίευσε τη ζωή μου. Κάθε φορά που συμβαίνει κάτι τεράστιο, τείνω να γράφω ένα τραγούδι για αυτό».

Μάλιστα, η σύζυγος του μιλά και εκείνη, αναφέροντας πως «δεν τον έχω δει ποτέ να κλαίει στη σκηνή. Δεν είχε τον χρόνο να το επεξεργαστεί και να ησυχάσει τις σκέψεις του. Νιώθω ότι κάθε στιγμή μαθαίνω. Η ζωή είναι απρόβλεπτη, τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν πολύ γρήγορα».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή