Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Εξομολόγηση ψυχής από την Αθηνά Παππά για τον καρκίνο: Επίπονη και οδυνηρή ασθένεια – Ακρωτηριάζεσαι

Εξομολόγηση ψυχής από την Αθηνά Παππά για τον καρκίνο: Επίπονη και οδυνηρή ασθένεια – Ακρωτηριάζεσαι

Λίγο καιρό πριν, η Αθηνά Παππά ξάφνιασε τους θαυμαστές της, όταν μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook γνωστοποίησε τη μεγάλη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο του μαστού.

Η ηθοποιός, το απόγευμα της Δευτέρας βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «φλΕΡΤ» και προχώρησε σε μια εξομολόγηση -ψυχής στην Νάντια Κοντογεώργη για τη δυσκολία και την τόλμη που χρειάζεται κανείς για αντιμετωπίσει τόσο τον καρκίνο όσο και τον ακρωτηριασμό ενός κομματιού του σώματος του.

Ειδικότερα, η Αθηνά Παππά σημείωσε πως: «ο σύντροφος μου, Βαγγέλης Ρασιάς και όλος ο κλειστός κύκλος της οικογένειας μου, που είναι τα παιδιά μου τα οποία λατρεύω και με λατρεύουν, στάθηκαν πολύ πλάι μου. Η αγάπη είναι το φάρμακο, είναι βάλσαμο και σε αυτή την ασθένεια πρέπει να έχεις καλή ψυχολογία. Δυστυχώς, δεν γίνεται αλλιώς. Είναι πάρα πολύ επίπονη και οδυνηρή ασθένεια».

Στην συνέχεια, η ηθοποιός πρόσθεσε: «Επίπονη όταν κάνεις επέμβαση και οδυνηρή γενικότερα, γιατί χάνεις ένα μέρος του σώματος σου. Ακρωτηριάζεσαι. Αυτό θέλει ψυχική δύναμη, θάρρος, δεν ξέρω τι να πω. Βέβαια δεν είμαι ήρωας. Το αντίθετο. Είμαι ένας άνθρωπος που, όταν το έμαθε, φοβήθηκε πάρα πολύ. Κατέβαλα μεγάλη προσπάθεια, το συνειδητοποίησα όμως πως έτσι πρέπει να γίνει και από τη στιγμή που έγινε, το θεώρησα ως δεδομένο και από δω και πέρα συνεχίζω. Η ζωή είναι ωραία. Και το διαπίστωσα ακόμα περισσότερο όταν έγινε όλο αυτό. Την ώρα που ξύπνησα από την επέμβαση, σκέφτηκα ότι είμαι ζωντανή και είπα ότι θα το παλέψω γιατί μου αρέσει η ζωή. Ο λόγος του ότι θέλω να ζήσω είναι γιατί έχω δύο παιδιά υπέροχα, έναν πολύ καλό σύντροφο και με περιμένει μπροστά η δημιουργία».


Πηγή