Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Επίθεση της Άμπερ Χερντ στον Τζόνι Ντεπ: Έβαλε τα δάχτυλά του μέσα μου, νόμιζε ότι έκρυβα τα ναρκωτικά του

Νέα στοιχεία από την κατάθεση της Άμπερ Χερντ εναντίον του Τζόνι Ντεπ έρχονται στο φως της δημοσιότητας, κι αυτή τη φορά αφορούν στη χρήση ναρκωτικών από τον διάσημο ηθοποιό.

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της στο δικαστήριο για τη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που υπέβαλε ο Τζόνι Ντεπ εναντίον τής πρώην συζύγου του, η Άμπερ Χερντ, μιλώντας με δάκρυα στα μάτια, είπε πως τον Μάιο του 2013 εκείνη και ο Ντεπ έκαναν διακοπές σε ένα πάρκο τροχόσπιτων στο Χίκσβιλ της Καλιφόρνιας, και πως εκεί ο πρώην σύζυγός της έβαλε τα δάχτυλα μέσα της, ψάχνοντας για κοκαΐνη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το περιστατικό βίας που περιέγραψε η Άμπερ Χερντ

Συγκεκριμένα, περιγράφοντας το περιστατικό, η Άμπερ Χερντ είπε: «Θυμάμαι να είμαστε στο τροχόσπιτο και να με κατηγορεί πως φλέρταρα με μία άλλη γυναίκα κι εγώ να προσπαθώ να τον ηρεμήσω. Έστρεψε όλη του την οργή στο τροχόσπιτο και άρχισε να σπάει πράγματα. Πήρε κάτι από το τραπέζι και το πέταξε στο γυάλινο ντουλάπι. Μου φώναζε και τελικά επέστρεψα στην κρεβατοκάμαρα. Ήρθε κι αυτός από πίσω. Έψαχνε για κάτι. Πήγα στο μπάνιο και καθώς βγήκα με ρώτησε πού είναι και πόσο καιρό το έκρυβα. Του απάντησα ”τι είναι αυτά που λες;”, και μου είπε: ”Ξέρεις για τι πράγμα μιλάω, να είσαι ειλικρινής μαζί μου. Πού το κρύβεις;”».

Η Άμπερ Χερντ με δάκρυα στα μάτια περιέγραψε μια σκηνή ζηλοτυπίας του Τζόνι Ντεπ που οδήγησε σε έναν ακόμη καβγά του ζευγαριού
Η Άμπερ Χερντ με δάκρυα στα μάτια περιέγραψε μια σκηνή ζηλοτυπίας του Τζόνι Ντεπ που οδήγησε σε έναν ακόμη καβγά του ζευγαριού

Στη συνέχεια η Χερντ συγκινήθηκε καθώς περιέγραφε τι συνέβη: «Άρχισε να με χτυπάει, μου έσκισε το φόρεμα. Μου έπιανε το στήθος, άγγιζε τους μηρούς μου, μου έσκισε το εσώρουχο και στη συνέχεια προχώρησε σε σωματικό έλεγχο. Είπε ότι έψαχνε για την κοκαΐνη του, την κόκα του». Κλαίγοντας, πρόσθεσε: «Εχωσε τα δάχτυλά του μέσα μου. Στεκόμουν εκεί κοιτάζοντας το φως, δεν ήξερα τι να κάνω. Γύριζε τα δάχτυλά του. Δεν του είπα να σταματήσει ή κάτι τέτοιο».

Η σκηνή ζηλοτυπίας του Τζόνι Ντεπ

Ο καβγάς είχε ξεκινήσει επειδή νωρίτερα το βράδυ κάθονταν γύρω από μια φωτιά και μια γυναίκα δίπλα στη Χερντ έβαλε το κεφάλι της στον ώμο της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ο Τζόνι τσατίστηκε πάρα πολύ. Εκείνη νόμιζε ότι αστειευόταν. Έτσι νομίζαμε όλοι. Η γυναίκα γυρίζει και του λέει: ”Έι φίλε, τι κάνεις;”. Γέλασε και έσκυψε περισσότερο πάνω μου. Ήξερα αμέσως ότι δεν ήταν αστείο, αλλά εκείνη δεν το κατάλαβε. Της το ξαναλέει, ”νομίζεις ότι αγγίζεις το γαμ@@@@@ κορίτσι μου; Αυτό είναι το γαμ@@@@@ κορίτσι μου”. Εκείνη αρχίζει να κλαίει, αλλά σηκώνει το χέρι της και ο Τζόνι αρπάζει τον καρπό της, τον στρίβει και την τραβά επάνω του. Της είπε: ”Ξέρεις πόσα κιλά πίεσης χρειάζονται για να σπάσει ένας ανθρώπινος καρπός;” Την κρατούσε κι εκείνη είχε παγώσει. Έκλαιγε».

Ο Τζόνι Ντεπ χθες στο δικαστήριο
Ο Τζόνι Ντεπ χθες στο δικαστήριο

Όπως είπε η Άμπερ Χερντ, παρενέβη η ίδια και μίλησε στον Τζόνι Ντεπ και επέστρεψαν τελικά στο τροχόσπιτό τους. Στην κατάθεσή της ανέφερε: «Ο Τζόνι μού είπε ότι δεν ήμουν ειλικρινής μαζί του για τη σχέση μου με αυτήν τη γυναίκα».

Το πρώτο χαστούκι του Ντεπ στη Χερντ, για ένα τατουάζ

Σε άλλο σημείο της κατάθεσής της, η Άμπερ Χερντ περιέγραψε την πρώτη φορά που ο Τζόνι Ντεπ φέρεται να τη χτύπησε, με την ηθοποιό να λέει «δεν θα το ξεχάσω ποτέ, μου άλλαξε τη ζωή». Και περιέγραψε:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Καθόμουν στον καναπέ και είχαμε μια φυσιολογική συζήτηση. Εκείνος έπινε. Νομίζω ότι έκανε χρήση κοκαΐνης, γιατί υπήρχε ένα βάζο -ένα βάζο- με κοκαΐνη στο τραπέζι. Έπαιζε μουσική, κάπνιζε τσιγάρα και τον ρώτησα για το τατουάζ που είχε στο χέρι του. Μου φάνηκε σαν ένα μαύρο σημάδι, δεν ήξερα τι έλεγε. Και τον ρώτησα. Μου απάντησε ότι έγραφε ”Wino” (από τη Γουίνονα Ράιντερ, που ήταν πρώην σύντροφός του) και νόμιζα ότι αστειευόταν και γέλασα. Με χαστούκισε στο πρόσωπο. Γέλασα γιατί δεν ήξερα τι άλλο να κάνω. Σκέφτηκα ότι αυτό πρέπει να είναι ένα αστείο. Επειδή δεν ήξερα τι συνέβαινε».

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα κατέθεσε ο Τζόνι Ντεπ στο δικαστήριο, καθώς και μάρτυρες υποστήριξής του, με τον ηθοποιό να δηλώνει με πάθος πως δεν έχει χτυπήσει ποτέ καμία γυναίκα και να περιγράφει περιστατικά βίας από την πλευρά της Χερντ.

Η δίκη αναμένεται να διαρκέσει αρκετές εβδομάδες ακόμη.


Πηγή