Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Επί επτά χρόνια ερωτευμένοι Κάμερον Ντίαζ-Μπέντζι Μάντεν -Τα γλυκόλογα που αντάλλαξαν | ΖΩΗ

Ερωτευμένοι όσο και τον πρώτο καιρό δηλώνουν η ηθοποιός Κάμερον Ντίαζ και ο μουσικός Μπέντζι Μάντεν μάλιστα όπως οι ίδιοι λένε η σχέση τους δυναμώνει μέρα με τη μέρα.

Το ζευγάρι γιόρτασε την έβδομη επέτειο του γάμου τους και ο Μπένζι Μάντεν μοιράστηκε στο Instagram ένα αφιέρωμα, γράφοντας στη λεζάντα ότι «πάντα ονειρευόμουν να κάνω μια οικογένεια σαν αυτή».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάμερον Ντίαζ και Μπέντζι Μάντεν
Ερωτευμένοι όσο και τον πρώτο καιρό δηλώνουν η ηθοποιός Κάμερον Ντίαζ και ο μουσικός Μπέντζι Μάντεν μάλιστα όπως οι ίδιοι λένε η σχέση τους δυναμώνει μέρα με τη μέρα

Το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο τους παιδί, την κόρη τους Ράντιξ, τον Δεκέμβριο του 2019. «Ευτυχισμένος, ήρεμος, συνεπής, πιστός και άνευ όρων εξίσου γεμάτος πάθος και βάθος», συνέχισε. «Το να το αποκαλούμε μήνα του μέλιτος δεν το καλύπτει. Η πραγματική ζωή. Η μόνη πραγματική πρόκληση που έχουμε είναι να κάνουμε τον χρόνο να κυλά πιο αργά γιατί η ζωή περνάει γρήγορα στον ευτυχισμένο δρόμο. Ξέροντας ότι θα είμαστε για πάντα μαζί, οικογένεια @camerondiaz, χαρούμενη επέτειο, σ’ αγαπώ! ».

Στα σχόλια η Ντίαζ απάντησε: «Εγώ ✨❤️✨ΕΣΕΝΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ [sic]. Ευτυχισμένος, ήρεμος, συνεπής, πιστός και άνευ όρων εξίσου γεμάτος πάθος και βάθος = Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ». «ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ», πρόσθεσε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή