Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Ερωτευμένος ξανά ο Ιωάννης Παπαζήσης: Αυτή είναι η ηθοποιός που του έκλεψε την καρδιά

Νέο κεφάλαιο στην προσωπική του ζωή έχει ανοίξει ο Ιωάννης Παπαζήσης μετά τον χωρισμό του από τη Βανέσσα Αδαμοπούλου.

Η γυναίκα που του έχει «κλέψει» την καρδιά είναι μάλιστα συνάδερφός τους και συμπρωταγωνίστριά του στο «Κόκκινο Ποτάμι». Ο λόγος για τη ηθοποιό από την ηθοποιό Αναστασία Παντούση. Μπορεί να εξακολουθούν να κρατούν μια διακριτική στάση, ωστόσο πρόσφατα είδαμε τον Ιωάννη Παπαζήση να συνοδεύει την Αναστασία Παντούση στον γάμο της φίλης και συναδέλφου τους, Ντάνης Γιαννακοπούλου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ! Ιωάννης Παπαζήσης είπε για το ενδεχόμενο να αποκτήσει κι άλλο παιδί: «Ναι, θα ήθελα πάρα πολύ. Μακάρι. Όπως είχα εγώ, θα ήθελα να έχει κι εκείνος έναν αδερφό.»

Όσο για την Αναστασία Παντούση, ο Ιωάννης Παπαζήσης αρκέστηκε να πει: «Η απάντηση δεν θέλω να μιλήσω για τα προσωπικά μου στις μέρες μας φαίνεται λίγο σαν απαξίωση και συχνά δεν τη δεχόμαστε.

Είναι όμως μια απάντηση κι επ’ ουδενί απαξίωση για το κοινό που διαβάζει τη συνέντευξη. Δεν απαντώ καθόλου στην ερώτησή σου γιατί, πρώτον, δεν θέλω να μιλώ για τα προσωπικά και, δεύτερον, γιατί αναφερόμαστε και σε έναν άλλον άνθρωπο εκτός από εμένα. Δεν θεωρώ ότι είναι καλό να μιλάς για κανέναν άνθρωπο και, κυρίως, για την Αναστασία, που είναι συνάδελφός μου και την αγαπώ πολύ.»

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε φωτογραφίες του Ιωάννη Παπαζήση και της Αναστασίας Παντούση:

Aπό την παρουσίαση της σειράς "Το Κόκκινο Ποτάμι"
Aπό την παρουσίαση της σειράς “Το Κόκκινο Ποτάμι”

Φωτογραφίες: NDP


Πηγή