Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Ερωτευμένος ο Κωνσταντίνος Αργυρός -Αυτή είναι η σύντροφός του, κόρη γνωστού επιχειρηματία [εικόνες]

Ερωτευμένος φημολογείται ότι είναι ο Κωνσταντίνος Αργυρός με την κόρη γνωστού Ελληνα επιχειρηματία που έχει εταιρία αλλαντικών.

Ο λόγος για την 24χρονη Αλεξάνδρα Νίκα. Μάλιστα όπως είπε ο Νίκος Γεωργιάδη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά «Πρωινό μας», οι δύο τους βρέθηκαν μαζί στη Φλωρεντία και στην Τοσκάνη τις προηγούμενες μέρες, ενώ προσέχουν πολύ να μην μαθευτεί η σχέση τους. Μάλιστα δεν ακολουθούν ο ένας τον άλλο στο Ιnstagram.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Νίκος Γεωργιάδης αποκάλυψε και το παρασκήνιο της γνωριμίας τους: «Γνωρίστηκαν μέσω του κοινού τους φίλου Ανέστη Ευαγγελόπουλου που ήταν επίσης μαζί τους στη Τοσκάνη. Η Αλεξάνδρα είναι και πολύ καλή φίλη της κόρης της Νατάσας Θεοδωρίδου, Χριστιάννας Μπέτα» αποκάλυψε ο δημοσιογράφος.

Από την άλλη, ο Γρηγόρης Μπάκας από το «Πρωινό» συνάντησε τον τραγουδιστή στο αεροδρόμιο, καθώς επέστρεφε από την Ρώμη, στην οποία όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας, βρέθηκε με αντροπαρέα. «Ακούγονται πολλά και γράφτηκε ότι είναι σε νέα σχέση, πιέστηκε να απαντήσει», είπε ο Γρηγόρης Μπάκας και ο Γιώργος Λιάγκας είπε ότι προτίμησε να ηρεμήσει.

Από την μεριά του, ο Κωνσταντίνος Αργυρός είπε: «Περάσαμε ωραία, ξεκουράστηκα… Οι γονείς μου σπούδασαν στην Ιταλία και μας μίλαγαν από μικρά ιταλικά. Για το Voice δεν έχουν γίνει συζητήσεις για του χρόνου… Δουλεύω πολλές ώρες αλλά δεν καταλαβαίνω ότι κουράζομαι, έχω καλή ομάδα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ποια είναι η Αλεξάνδρα Νίκα που έκλεψε την καρδιά του Κωνσταντίνου Αργυρού:

Η Αλεξάνδρα Νίκα έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στην Καλιφόρνια και είναι jet setter. Το ζευγάρι, σύμφωνα με το Πρωινό μας είναι μαζί τρεις μήνες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή