Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Ερωτόκριτος Κυμιώνης: Συγκινεί μιλώντας για την απώλεια του γιου του [βίντεο]

Ο γνωστός σχεδιαστής και επιχειρηματίας Ερωτόκριτος Κιμιωνής μίλησε για την απώλεια του γιου του ενώ έκανε και μια αποκάλυψη για το κοστούμι που θα βάλει ο «ΛεΠα» στον γάμο της κόρης του.

«Δεν χάνεται τίποτα, δεν χάνω τον γιο μου. Δεν χάνεις τον αγαπημένο σου, δεν χάνεις τον αδερφό σου. Μια ψυχή επιλέγει να φύγει και να πάει πιο κοντά στον Θεό», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός σχεδιαστής μόδας στο Breakfast@star για την απώλεια του γιου του, που έφυγε από τη ζωή το 2009, σε ηλικία μόλις 11 ετών, χτυπημένος από λευχαιμία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη συνέχεια είπε πως προσπαθεί να ξεπεράσει την απώλεια. «Κάνω σεμινάρια για τη διαχείριση της ανθρώπινης απώλειας. Κάθε φορά, μέσα από αυτό, ο γιος μου ξαναζεί», δήλωσε.

Η αποκάλυψη του Ερωτόκριτου για το κοστούμι του Λευτέρη Πανταζή στον γάμο της Κόνι Μεταξά

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Ερωτόκριτος αναφέρθηκε στον γάμο της Κόνι Μεταξά και του Μάριου Καπότση που θα γίνει σε λίγες ημέρες στην Κρήτη. Ο ίδιος έχει σχεδιάσει το κοστούμι του πατέρα της νύφης, Λευτέρη Πανταζή και του γαμπρού Μάριου Καπότση.

«Ο Λευτέρης Πανταζής θα φορέσει ένα ολομέταξο κοστούμι και ο Μάριος θα φορέσει τρία κοστούμια για την ώρα», είπε χαρακτηριστικά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή