Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Ετεοκλής Παύλου: Άντεξα 1 χρόνο μέσα στο νοσοκομείο, μπορείς να αντέξεις 15 ημέρες στο σπίτι σου

Ετεοκλής Παύλου: Άντεξα 1 χρόνο μέσα στο νοσοκομείο, μπορείς να αντέξεις 15 ημέρες στο σπίτι σου

Το δικό του μήνυμα προς όλους τους πολίτες με αφορμή τα μέτρα της κυβέρνησης για τον κορονοϊό, στέλνει ο πρωταθλητής του κανόε καγιάκ, Ετεοκλής Παύλου. Όπως εξηγεί σε ανάρτησή του στο Instagram ο ίδιος κατάφερε να αντέχει έναν χρόνο στο νοσοκομείο οπότε ο καθένας μπορεί να αντέξει 15 ημέρες μέσα στο σπίτι του.

Αναφερόμενος στην καμπάνια του υπουργείου Υγείας «Μένουμε Σπίτι» ο αθλητής και σύζυγος της τραγουδίστριας Ελένης Χατζίδου, ο οποίος χρειάστηκε στο παρελθόν να υποβληθεί σε ακρωτηριασμό του ποδιού του, έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν και στην περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του και ζήτησε στους Έλληνες να… μείνουν σπίτι τους.

«Εγώ άντεξα 1 χρόνο μέσα στο νοσοκομείο προκειμένου να κερδίσω την υγεία μου, είμαι σίγουρος ότι και εσύ μπορείς να αντέξεις 15 ημέρες στο σπίτι σου (όταν συμβαίνει κάτι το οποίο θα σε καθηλώσει σε μια κατάσταση εγκλεισμού, μην εστιάζεις σε όσα στερείσαι γιατί δεν έχει κανένα νόημα, εστίασε σε όσα μπορείς να κανείς ώστε να γίνει ακόμα και μια τόσο φαινομενικά στάσιμη κατάσταση, παραγωγική σε διαφορετικούς τομείς .. ασχολήσου με πράγματα που δεν έκανες μέχρι τώρα έτσι ώστε μόλις τελειώσει όλο αυτό πέρα από υγιής θα είσαι και κερδισμένος» έγραψε.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Εγώ άντεξα 1 χρόνο μέσα στο νοσοκομείο προκειμένου να κερδίσω την υγεία μου, είμαι σίγουρος ότι και εσυ μπορείς να αντέξεις 15 ημέρες στο σπιτι σου . ( όταν συμβαίνει κάτι το οποίο θα σε καθηλώσει σε μια κατάσταση εγκλεισμού, μην εστιάζεις σε όσα στερείσαι γιατί δεν έχει κανένα νόημα, εστίασε σε όσα μπορείς να κανείς ώστε να γίνει ακόμα και μια τόσο φαινομενικά στάσιμη κατάσταση, παραγωγική σε διαφορετικούς τομείς .. ασχολήσου με πραγματα που δεν έκανες μέχρι τώρα έτσι ώστε μόλις τελειωσει όλο αυτό πέρα από υγιής θα είσαι και κερδισμένος..)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eteoklis Pavlou (@eteoklispavlou) στις




Πηγή