Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Ετοιμασία για τον Μαραθώνιο με φουσκωμένη κοιλιά

Πώς ετοιμάζεται για τον Μαραθώνιο της 12ης Νοεμβρίου μας έδειξε η Ελεωνόρα Μελέτη μέσα από το Instagram. Η γνωστή παρουσιάστρια δεν σταματά να γυμνάζεται παρά την εγκυμοσύνη της.

«Η προετοιμασία συνεχίζεται για τον μαραθώνιο της 12ης Νοεμβρίου, όπως κ η προσπάθεια όλων μας για να χαμογελάσουν ακόμα περισσότερα παιδιά! ΕΣΥ; έγινες μέλος στην ομάδα μου #eleonorameleti? Αν όχι γίνε τώρα κατεβάζοντας δωρεάν την εφαρμογή του ΟΠΑΠ “ομάδα προσφοράς” κ έλα να παίξουμε (ή κ να τρέξουμε ) παρέα για να ανεβάσουμε το ποσό που ο ΟΠΑΠ προσφέρει στην ανακαίνιση των παιδιατρικών νοσοκομείων “Η Αγία Σοφία” κ “Παναγιώτη κ Αγλαΐας Κυριακου! Σε περιμένω», έγραψε κάνοντας κάλεσμα στον κόσμο.

Η προετοιμασία συνεχίζεται για τον μαραθώνιο της 12ης Νοεμβρίου, όπως κ η προσπάθεια όλων μας για να χαμογελάσουν ακόμα περισσότερα παιδιά! ΕΣΥ; έγινες μέλος στην ομάδα μου #eleonorameleti? Αν όχι γίνε τώρα κατεβάζοντας δωρεάν την εφαρμογή του ΟΠΑΠ “ομάδα προσφοράς” κ έλα να παίξουμε (ή κ να τρέξουμε ) παρέα για να ανεβάσουμε το ποσό που ο ΟΠΑΠ προσφέρει στην ανακαίνιση των παιδιατρικών νοσοκομείων “Η Αγία Σοφία” κ “Παναγιώτη κ Αγλαΐας Κυριακου! Σε περιμένω! ❤️️#Opap #OpapCSR #omadaprosforas #eleonorameleti

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti nonoram (@nonoram) στις Νοέ 3, 2017, 5:15πμ PDT

localStorage.clear();


Πηγή