Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Ευγενία Μανωλίδου: Ανέβασε φωτογραφία του γιου της Περσέα με αφορμή τα γενέθλιά του

Ευγενία Μανωλίδου: Ανέβασε φωτογραφία του γιου της Περσέα με αφορμή τα γενέθλιά του

Γενέθλια είχε ο γιος της Ευγενίας Μανωλίδου και του Άδωνη Γεωργιάδη, Περσέας. Ο πρωτότοκος γιος του ζευγαριού έγινε 15 χρόνων και η περήφανη μαμά θέλησε να του ευχηθεί και διαδικτυακά.

Ανέβασε, λοιπόν, στο λογαριασμό της στο Instagram δύο φωτογραφίες. Στην πρώτη ο Περσέας είναι μικρούλης στην αγκαλιά των γονιών του και στην άλλη είναι σημερινή και ποζάρει μόνος του. Ο Περσέας έχει μεγαλώσει πολύ και η Ευγενία Μανωλίδου δεν παρέλειψε να σχολιάσει στη λεζάντα πώς περνούν τα χρόνια.

«Αχ, αυτό το αγόρι… Που τότε ήταν 4 και τώρα 15… Και με κάνει κάθε ημέρα και πιο υπερήφανη! Στην τελική ευθεία της σχολικής διαδρομής, Α’ λυκείου εφέτος, είμαι σίγουρη πως θα καταφέρει τα πάντα! Και θα τα κάνει όλα τέλεια. Γιατί απλώς, έτσι είναι ο Περσέας μας! Να σε χαιρόμαστε μωρό μου @perseusgeorgiades . Να τον χαιρόμαστε @adonis_georgiadis @alexandermanolides #theodora_olympia (aka no more insta girl) #birthdayboy #happybirthday #15», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αχ, αυτό το αγόρι… Που τότε ήταν 4 και τώρα 15… Και με κάνει κάθε ημέρα και πιο υπερήφανη! Στην τελική ευθεία της σχολικής διαδρομής, Α’ λυκείου εφέτος, είμαι σίγουρη πως θα καταφέρει τα πάντα! Και θα τα κάνει όλα τέλεια. Γιατί απλώς, έτσι είναι ο Περσέας μας! Να σε χαιρόμαστε μωρό μου @perseusgeorgiades . Να τον χαιρόμαστε @adonis_georgiadis @alexandermanolides #theodora_olympia (aka no more insta girl) #❤ #birthdayboy #happybirthday #15

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eugenia Manolides (@manolidoue) στις

Η μαέστρος και ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων έχουν ακόμη έναν μικρότερο γιο, τον Αλκαίο ενώ εκείνη από τον γάμο της με τον γνωστό ζωγράφο, Θεόδωρο Μανωλίδη έχει αποκτήσει τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της Αλέξανδρο και Θεοδώρα.




Πηγή