Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Ως βασική πρωταγωνίστρια του “Θα βρεις τον δάσκαλό σου” δεν αμείφθηκα καθόλου καλά»

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη και ο Μάριος Αθανασίου έχουν υπάρξει ένα από τα πιο αγαπητά και ταιριαστά τηλεοπτικά ζευγάρια στην σειρά «Θα βρεις τον δάσκαλό σου».

Μάλιστα η επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, ήταν εκείνη που ανέδειξε την ηθοποιό Ευδοκία Ρουμελιώτη καθώς ο ρόλος της «Μαρίζας Πασπάτη» ήταν ο πρώτος της ως πρωταγωνίστρια και εκείνος που την έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό. Ο έρωτας της μαθήτριας με τον καθηγητή της χημείας, μονοπωλούσε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού για δύο χρόνια και φυσικά κάθε φορά που το κανάλι βάζει την σειρά σε επανάληψη σημειώνει εξίσου υψηλά νούμερα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» συνάντησε την Ευδοκία Ρουμελιώτη και μαζί έκαναν ένα ταξίδι στον χρόνο και σε άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς.

Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Αυτή τη σειρά δεν την πίστευε καθόλου το κανάλι»

Η ηθοποιός περιέγραψε ιστορίες από τα γυρίσματα, μίλησε όμως και για τα χρήματα που πήρε τότε, τα οποία ήταν ελάχιστα.

«Ως βασική πρωταγωνίστρια της σειράς δεν αμείφθηκα καθόλου καλά, διότι αυτή τη σειρά δεν την πίστευε καθόλου το κανάλι. Εμένα ήταν η πρώτη μου δουλειά. Έπαιρνα ελάχιστα χρήματα την πρώτη χρονιά. Προς τιμήν του Στούντιο ΑΤΑ και του Βαγγέλη Κουτελιδάκη, τη δεύτερη χρονιά χωρίς να πω εγώ τίποτα, σχεδόν μου τριπλασίασαν τον μισθό μου», είπε χαρακτηριστικά η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αποκάλυψε, επίσης, ένα περιστατικό όταν επισκέφθηκε έναν γιατρό στη Λήμνο! «Mε έπιασε ένας πόνος στο στομάχι πήγαμε στο νοσοκομείο και ο γιατρός δεν ασχολιόταν με το πρόβλημα μου άλλα ήθελε να μάθει τί θα γίνει στη σειρά» είπε με ειλικρίνεια αλλά και αρκετή δόση χιούμορ η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

«O ρόλος της Μαρίζας με ακολουθεί και χαίρομαι που μιλάνε ακόμα για αυτόν τον ρόλο. Η πιο συγκινητική στιγμή στην σειρά ήταν το τελευταίο γύρισμα, ήμασταν όλοι φορτισμένοι συναισθηματικά», είπε με νοσταλγία στο τέλος η ηθοποιός.


Πηγή