Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η αφοπλιστική απάντησή της στα μηνύματα που δέχεται για τα κιλά της [βίντεο] | ΖΩΗ

Στα μηνύματα που δέχεται στα social media σχετικά με τα κιλά της, αναφέρθηκε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ελένη» στο Mega, με αφοπλιστική ειλικρίνεια εξήγησε πως λαμβάνει μηνύματα ότι είναι έγκυος ενώ όπως τόνισε η ίδια, δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο.

«Προχθές ανέβασα μία φωτογραφία από το γυμναστήριο και βρήκα μήνυμα στο Instagram που μου έλεγε: ”Μπράβο που στην κατάστασή σου γυμνάζεσαι”. Επειδή εγώ έχω πάρει κάποια παραπάνω κιλά από ό,τι ήμουν, παίρνω κάθε μέρα τέτοια μηνύματα ότι είμαι έγκυος», ανέφερε αρχικά η Ευριδίκη Βαλαβάνη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η αφοπλιστική απάντηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στα μηνύματα για τα κιλά της

«Όλο αυτό εμένα μου προσθέτει ένα τεράστιο βάρος. Έχω μία πίεση γιατί λέω: ”Είμαι 34 ετών, θα προλάβω;”. Είναι μια πίεση τρομερή που σου προσθέτει ο άλλος! Όχι, παιδιά τρώω και έχω πάρει κιλά. Και είναι φυσιολογικό. Και θα τα χάσω όποτε εγώ είμαι έτοιμη να τα χάσω. Ο κόσμος μπορεί να σε αγαπάει, αλλά όλο αυτό είναι βάρος που σου προσθέτει», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Στη συνέχεια, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη προσέθεσε πως είναι «αδιάκριτο να το λες, είναι ένα πολύ λεπτό ζήτημα. Και όσο και να αγαπάς τον άλλο, να μην δίνεις το έξτρα βάρος σε αυτό. Δεν ξέρεις αν αυτή η κοπέλα κάνει προσπάθεια να τα χάσει αυτά τα κιλά».


Πηγή