Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024
Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κατά Τριαντάφυλλου: «Μου έκανε bullying - Πήγε να με χτυπήσει»

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κατά Τριαντάφυλλου: «Μου έκανε bullying – Πήγε να με χτυπήσει»

Τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram επέλεξε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ώστε να προχωρήσει σε μια καταγγελία κατά του πρώην τηλεοπτικού της ήμισυ στο «Just 2Us», Τριαντάφυλλο.

Συγκεκριμένα, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μέσω Instastories ακούγεται να λέει πως ο Τριαντάφυλλος της έκανε bullying κατά τη διάρκεια των προβών στο «Just 2Us» και πως πήγε να τη χτυπήσει.

«Θα το αφήσω πίσω μου και αυτό. Πάει πέρασε. Στη ζωή μου, δεν δέχομαι καμία μορφή βίας. Δεν μου αρέσει το bullying. Καταδικάζω τη βία και ειδικά όταν η βία προέρχεται από άνδρα σε γυναίκα. Έχω, λοιπόν, να καταγγείλω και για αυτό υπάρχουν και μαρτυρίες. Την προηγούμενη εβδομάδα, ο κύριος Τριαντάφυλλος μου έκανε bullying.

Στην πρόβα στο στούντιο πήγε να με χτυπήσει. Καλά ακούσατε. Αυτό συνέβη και εχθές μετά την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, στην οποία ανέφερα ότι δεν θα τον επέλεγα σαν παρτενέρ, γιατί δεν είχα χημεία. Αυτά για να γνωρίζετε όλα και να βγάζετε τα συμπεράσματα της σωστά» αναφέρει η Ευρυδίκη Παπαδόπουλου στα βίντεο που δημοσίευσε.

Από τη μεριά του, ο Τριαντάφυλλος δεν προχώρησε σε κάποια ανάρτηση-απάντηση όμως αναδημοσίευσε ένα Instastory διαδικτυακού του φίλου στο οποίο γράφει: «Βγαίνει η άλλη να κατηγορήσει τον Τριαντάφυλλο για μπούλινγκ και σωματική βία.. Μάλιστα… Πόση αξία μπορεί να πάρει από τον βασιλικό μια γλάστρα τελικά;».


Πηγή