Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Νομίζω ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι ανεπαρκής στην παρουσίαση του My Style Rocks

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Νομίζω ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι ανεπαρκής στην παρουσίαση του My Style Rocks

Οι στυλιστικές της επιλογές, η πληθωρική της παρουσία και ο εκρηκτικός της χαρακτήρας έκαναν την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να ξεχωρίσει στον φετινό κύκλο του My Style Rocks.

Η παίκτρια το πρωί της Τρίτης, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» του Open και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, τον χωρισμό της από τον σύντροφο της αλλά και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Είχα σκεφτεί να τα παρατήσω στο My Style Rocks γιατί αντιμετωπίζαμε ένα οικογενειακό πρόβλημα, ένα πρόβλημα υγείας ενός δικού μου ανθρώπου» ανέφερε αρχικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έχω αντιμετωπίσει τον καρκίνο, γιατί έτσι πρέπει να τον λέμε, ήταν ένα μεγάλο σχολείο για εμένα. Είναι ένα μονοπάτι που ή θα το αντιμετωπίσεις με κουράγιο, ελπίδα και χαρά ή θα τα παρατήσεις. Αν τα παρατήσεις, θα σε παρατήσει».

Απαντώντας σε ερώτηση για την παρουσιάστρια του φετινού My Style Rocks, Κατερίνα Στικούδη αλλά και την «παλιά» Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είπε: «Την Κατερίνα Στικούδη την λατρεύω, με τίποτα δεν θα την άλλαζα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Αυτό το πλάσμα είναι τόσο ταλαντούχο, στα γυρίσματα μας βοηθούσε όλες. Την Κωνσταντίνα δεν την ξέρω αλλά νομίζω ότι είναι ανεπαρκής για αυτή την παρουσίαση».

Τέλος, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου εξομολογήθηκε το γιατί χώρισε από τον επί πέντε χρόνια σύντροφο της: «Με τον άντρα μου δεν είμαστε πια μαζί, χωρίσαμε. Είναι τελεία και παύλα!

Ήμασταν μαζί πέντε χρόνια, αλλά μου τελείωσε. Εκείνος ήθελε να κάνουμε οικογένεια, εγώ σε αυτή τη φάση της ζωής μου έχω άλλες προτεραιότητες, οπότε δεν είμαι σε αυτή τη φάση».


Πηγή