Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024
Έξαλλος ο Τριαντάφυλλος με Δέσποινα Βανδή: Άμα θέλει φεύγω και την άλλη εβδομάδα

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Φαρμακερή» ανάρτηση για τον Τριαντάφυλλο – Τον αποκαλεί κομπλεξικό και… Γαρύφαλλο

Τριαντάφυλλος και Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είναι το πρώτο ζευγάρι που αποχώρησε από το J2US. Και όπως φαίνεται, αυτή η αποχώρηση μόνο ήρεμη δεν ήταν, ενώ οι σχέσεις του πρώην τηλεοπτικού ζευγαριού είναι στο… κόκκινο, με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να ρίχνει λάδι στη φωτιά με μία «φαρμακερή» της ανάρτηση στο Instagram, όπου αποκαλεί τον Τριαντάφυλλο… Γαρύφαλλο και «κομπλεξικό».

Λίγες ώρες μετά την αποχώρησή τους, η πρώην παίκτρια του show του Open ανέβασε στα στόρι της ένα μήνυμα με αποδέκτη τον πρώην παρτενέρ της.

«Δεν μας χαντάκωσε κανένα τραγούδι. Όταν ο παρτενέρ σου είναι κομπλεξικός πώς να πας μπροστά αγάπη μου; Έλα φιλάκια Γαρύφαλλεεε» έγραψε χαρακτηριστικά, προκαλώντας αίσθηση.

Όχι, όμως και τόσο μεγάλη έκπληξη, αφού το πρωί της Κυριακής όταν και οι δύο ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή, «Έλα χαμογέλα», φάνηκε ότι μεταξύ τους δεν υπήρχε επαφή. Μάλιστα, η Παπαδοπούλου μπροστά του παραδέχθηκε πως δεν είχαν χημεία και θα προτιμούσε για παρτενέρ τον Χρήστο Χολίδη.

«Δεν έχουμε καθόλου χημεία εμείς οι δύο. Αν με ρώταγε ξανά ο Νίκος Κοκλώνης για να μου έδινε τον Τριαντάφυλλο, θα έλεγα όχι. Όχι γιατί είναι κακός coach, είναι πολύ δουλευταράς, καλό παιδί και οικογενειάρχης, αλλά δεν ταιριάζουν οι χημείες μας. Με έναν Χολίδη θα ταίριαζα καλύτερα. Θα τον πλαισίωνα, θα με πλαισίωνε», είπε χαρακτηριστικά.

Με τον Τριαντάφυλλο να λέει με τη σειρά του: «Εγώ θα παραμείνω όπως είμαι και θα πω ότι αν μου ξαναέδιναν την ευκαιρία να πάω στο J2US, θα έπαιρνα ξανά την Ευρυδίκη. Εγώ πάντα στηρίζω τον άλλον μέχρι το πικ».

Όσο για το «Γαρύφαλλος» που αναφέρει στην ανάρτησή της, είναι σαφής αναφορά στην γκάφα της Βίκυς Σταυροπούλου, η οποία μπερδεύτηκε και αποκάλεσε έτσι τον τραγουδιστή. Κάτι που φαίνεται πως ενόχλησε τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος σε νεότερες δηλώσεις του είπε μεταξύ άλλων:

«Πόσο bullying θα φάμε ακόμα; Φάγαμε αρκετό, οκ, ευχαριστούμε πάρα πολύ. Εγώ λαϊκός τραγουδιστής είμαι, ο κύριος Θεοφάνους μας έβαλε αυτό το τραγούδι, εγώ ήθελα να πω κάποια άλλα. Θα φάμε κι άλλο bullying; Δώστε μας κι άλλο bullying. Είναι φτηνό στα 43 μου να κάθομαι να αποδεικνύω σε κάποιον είτε πώς με λένε είτε πότε κι αν δουλεύω. Ζούμε σε μια εποχή που με ένα πάτημα στο google βρίσκεις αυτό που θες απευθείας».


Πηγή