Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Ευτυχείτε: Δάκρυσε η Κατερίνα Λένη με την έκπληξη της Κατερίνας Καινούργιου

Ευτυχείτε: Δάκρυσε η Κατερίνα Λένη με την έκπληξη της Κατερίνας Καινούργιου

Άκρως εορταστικό ήταν το κλίμα στο πλατό της εκπομπής «Ευτυχείτε» σήμερα το πρωί. Η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου είχε την ονομαστική της εορτή και καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπομπής δεχόταν ευχές από φίλους, γνωστούς και συνεργάτες.

Όμως η Κατερίνα Καινούργιου εκτός από τα δώρα που έλαβε θέλησε να κάνει και εκείνη με την σειρά της ένα δώρο στην συνεργάτιδα της, Κατερίνα Λένη.

Η μαγείρισσα της εκπομπής και πρώην παίκτρια του «MasterChef», ως Κατερίνα, γιόρταζε και εκείνη την ονομαστική της εορτή.

Η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της στο «Ευτυχείτε» θέλησαν να κάνουν δώρο στην Κατερίνα Λένη. Η έκπληξη όμως δεν σταματούσε στο δώρο που έκανε την εμφάνιση του στο πλατό της εκπομπής.

Αρχικά, συνεργάτες της εκπομπής μπήκαν στο πλατό και έκαναν δώρο στην Κατερίνα Λένη μια τηλεόραση καθώς η μαγείρισσα μετακομίζει αυτό το διάστημα από τη Γερμανία στην Ελλάδα και ακόμα δεν έχει προλάβει να αγοράσει μια.

Η τηλεόραση άναψε και η Κατερίνα Λένη είδε σε ζωντανή σύνδεση τον αγαπημένο αδερφό της από την Γερμανία όπου μένει μόνιμα. Ο Οδυσσέας ευχήθηκε χρόνια πολλά στην Κατερίνα Λένη και τα μάτια της γέμισαν δάκρυα συγκίνησης.


Πηγή