Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Ευχάριστα νέα για τον Τζέρεμι Ρένερ -Περπατάει σχεδόν 4 μήνες μετά το σοβαρό ατύχημα [βίντεο]

Ένα βίντεο, στο οποίο καταγράφεται η πρόοδος που έχει κάνει στη μακριά διαδικασία της αποκατάστασης, μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ο Τζέρεμι Ρένερ.

Υπενθυμίζεται ότι ο δημοφιλής ηθοποιός είχε ένα σοβαρό ατύχημα την Πρωτοχρονιά, όταν καταπλακώθηκε από εκχιονιστικό μηχάνημα, με συνέπεια να σπάσει περισσότερα από 30 κόκαλά του, και την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μερικές ημέρες μετά το σοβαρό ατύχημα του ηθοποιού, άνθρωποι του περιβάλλοντός του ανέφεραν ότι ο Τζέρεμι Ρένερ κόντεψε να πεθάνει, σημειώνοντας ότι μπορεί να χρειαστούν ακόμη και δύο χρόνια προκειμένου να αναρρώσει πλήρως.

Όρθιος ο Τζέρεμι Ρένερ, κόντρα στις προβλέψεις για την πορεία της υγείας του

Ωστόσο, ο 52χρονος ηθοποιός αποδείχθηκε… πιο «σκληρό καρύδι» από ό,τι υπολόγιζαν όσοι τον γνωρίζουν.

Ο Χολιγουντιανός αστέρας δημοσίευσε χθες, 26/3, στον λογαριασμό του στο Twitter βίντεο, στο οποίο καταγράφεται να περπατάει σε αντιβαρυτικό διάδρομο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Πρέπει να βρω άλλα πράγματα να γεμίζω τον χρόνο μου, ώστε το σώμα μου να μπορέσει να ανακάμψει από τη θέλησή μου» σημειώνει στη λεζάντα της δημοσίευσής του ο ηθοποιός, με τους θαυμαστές τους να του στέλνουν ευχές και μηνύματα υποστήριξης, ενθαρρύνοντάς τον στη σκληρή προσπάθεια που κάνει.


Πηγή