Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Εύα Καϊλή: «Έπεσα από τα σύννεφα», λέει η πεθερά της αδερφής της, Μανταλένας

Τη δική της πλευρά για όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με τις φερόμενες παράνομες δραστηριότητες της Εύας Καϊλή είπε, η πεθερά της αδερφής της.

Η πεθερά της αδελφής της Μανταλένας Καϊλή μίλησε στο T-Live και την Ρένα Κουβελιώτη και τόνισε πως δεν έχει επαφές με την Ευρωβουλευτή και πως έπεσε από τα σύννεφα όταν έμαθε πως βρίσκεται στην φυλακή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ό,τι είδα στις ειδήσεις! Δεν έχω δει τη νύφη μου, εγώ ασχολήθηκα λίγο με το παιδάκι, πήγα λίγο στο σπίτι, καθίσαμε μαζί. Δεν ξέρω αν η Μανταλένα θα πάει στις Βρυξέλλες. Δεν είχα ιδέα. Το μάθαμε από φίλους ότι η Εύα βρίσκεται στη φυλακή. Δεν είχα ιδέα. Στα καλά καθούμενα δεν μιλάω με την Εύα, μόνο σε οικογενειακές συναθροίσεις. Χριστούγεννα αν ήταν εδώ θα τρώγαμε μαζί.

Δεν έχουμε επαφές. Δεν κρατάω ημερολόγιο πότε την είδα και πότε δεν την είδα. Δεν το συζητώ, έπεσα από τα σύννεφα. Αν δεν γίνει δίκη δεν μπορεί κανείς να πει κάτι. Αν η δικαιοσύνη δεν ασχοληθεί μέχρι τέλους δεν θα μάθουμε την αλήθεια. Η δικαιοσύνη θα αποφανθεί, ούτε στο μηδέν δεν είμαστε» ανέφερε χαρακτηριστικά η γυναίκα στο T-Live.

Πεθερά Μ. Καϊλή: «Έπεσα από τα σύννεφα» – Αν δεν γίνει δίκη δεν μπορεί κανείς να πει κάτι


Πηγή