Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Εύα Μέντες και Τζένιφερ Λόπεζ έρχονται για διακοπές στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες

Εύα Μέντες και Τζένιφερ Λόπεζ έρχονται για διακοπές στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες

Η Εύα Μέντες και η Τζένιφερ Λόπεζ πρόκειται να περάσουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα και αναμένονται τις επόμενες ημέρες στη χώρα μας.

Η Ελλάδα είναι μαγνήτης για τις καλοκαιρινές διακοπές εκατομμυρίων επισκεπτών από όλο τον κόσμο, ενώ τις ομορφιές της χώρας μας προτιμούν διεθνείς αστέρες του κινηματογράφου, της μουσικής και της παγκόσμιας showbiz.

Εκτός από το ζεύγος Μπέκαμ, το οποίο απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στο Πόρτο Χέλι, δύο ακόμη μεγάλες σταρ πρόκειται να βρεθούν τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbeast.gr η Τζένιφερ Λόπεζ και η Εύα Μέντεζ θα ρίξουν… άγκυρα στις ελληνικές θάλασσες.

Η Τζένιφερ Λόπεζ θα επιλέξει την Κρήτη για τις διακοπές της. Η 51χρονη εκρηκτική τραγουδίστρια δεν έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, καθώς και στο παρελθόν έχει επιλέξει τις ελληνικές θάλασσες προκειμένου να περάσει στιγμές χαλάρωσης.

Μάλιστα για την JLo η Κρήτη είναι ένας από τους αγαπημένους της προορισμούς και φαίνεται ότι την έχει ερωτευτεί.

Από την άλλη ο προορισμός της Εύα Μέντεζ παραμένει μυστικός. Η 46χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός, που έγινε γνωστή από τις ταινίες «2 Fast 2 Furious», «Hitch», «Training Day», «Ghost Ride» κ.α. ψήφισε Ελλάδα για φέτος και θα ταξιδέψει στη χώρα μας έχοντας πάρει τις καλύτερες συστάσεις. Ίσως κάποιο ποστάρισμα στο instagram τις επόμενες ημέρες να αποκαλύψει το μέρος των διακοπών της.

Οι δύο σταρ μαζί με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα θα γευτούν την ελληνική φιλοξενία, την θάλασσα, τον ήλιο, ενώ θα απολαύσουν και την ελληνική κουζίνα όπως κάνουν πλέον πολλοί αστέρες από τη διεθνή showbiz.

Έτσι, λοιπόν, μέσα στις επόμενες ημέρες οι δύο όμορφες κυρίες θα κάνουν τις βουτιές τους στα κρυστάλλινα ελληνικά νερά, κάνοντας διακοπές όνειρο που θα τους μείνουν αξέχαστες.


Πηγή