Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Η «καρφάρα» της σε παίκτρια: – «Τι killer είσαι εσύ!»

Έξαλλη έγινε η Ζενεβιέβ Μαζαρί με παίκτρια στο σημερινό επεισόδιο του GNTM.

H art director του Greece’s Next Top Model δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της για την στρατηγική που εφάρμοσε μια παίκτρια για τη σημερινή δοκιμασία.

To αβαντάζ της σημερινής δοκιμασίας είχε η Κωνσταντίνα και η Άννα.

Η Άννα κέρδισε ένα λεπτό παραπάνω από τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες του ριάλιτι μόδας του Star, ενώ η Κωνσταντίνα είχε την ευκαιρία να διαλέξει από τις πόζες της Βίκυς Καγιά, ποια θα κάνει η ίδια και ποια θα κάνει η κάθε κοπέλα.

Εδώ δεν μιλάμε για μία απλή αντιγραφή πόζας.

Εδώ δεν μιλάμε για μία απλή αντιγραφή πόζας. Μιλάμε για πόζα της Vicky Kaya. Αυτό και μόνο, ανεβάζει κατακόρυφα το επίπεδο δυσκολίας.Η Ζενεβιέβ μας λέει μερικές λεπτομέρειες, που ίσως είναι πολύτιμες.#GNTMgr #StarChannelTv Star Channel

Posted by Greece’s Next Top Model on Friday, 25 October 2019

Όπως όλα έδειξαν, η 19χρονη παίκτρια επέλεξε με συγκεκριμένη στρατηγική, θέλοντας να «εξουδετερώσει» από τον διαγωνισμό κάποιες συγκεκριμένες κοπέλες, όπως η Ασημίνα, η Σουζάνα, η Κάτια και η Όλγα.

Μάλιστα, μετά το τέλος της διαδικασίας επιλογής της, και όταν ετοιμαζόταν για τη φωτογράφιση, η ίδια ρώτησε τη Ζενεβιέβ Μαζαρί αν θα μπορούσε να αλλάξει μία από τις επιλογές τις.

Συγκεκριμένα, η Κωνσταντίνα, ήθελε να αλλάξει τη φωτογραφία που έδωσε στην Όλγα με εκείνη που έδωσε στη Μαρτίνα, καθώς, όπως είπε:

«Η Μαρτίνα θα δυσκολευτεί περισσότερο με την πόζα που έδωσε στην Όλγα».

Η Ζενεβιέβ μόλις το άκουσε, «τα πήρε» κανονικότατα.

«Πόσες θα χάσουμε σήμερα; Πόσες σκοπεύεις να στείλεις στον πάτο; Τι killer είσαι εσύ που δε σου φαινόταν;», της είπε εκνευρισμένη.


Πηγή