Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024
Ζενεβιέβ Μαζαρί: Οι δύο σπάνιες φωτογραφίες από τον γάμο της

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Οι δύο σπάνιες φωτογραφίες από τον γάμο της

Επέτειο γάμου έχει η Ζενεβιέβ Μαζαρί, γι’ αυτό και θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram φωτογραφίες από την ημέρα που παντρεύτηκε. Άλλωστε, η νέα κριτής του GNTM δεν συνηθίζει να δημοσιεύει τόσο προσωπικές της στιγμές. Και η ανάρτησή της ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για τους followers της.

Η Ζενεβιέβ, η οποία έχει «κλέψει» τις εντυπώσεις στο ριάλιτι μόδας του Star, «κλέβει» τις εντυπώσεις και ως νύφη. Φορώντας ένα απλό νυφικό και με πιασμένα τα μαλλιά, η Μαζαρί ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον Βασίλη Καρύδη, στις 17 Αυγούστου του 2015, στην Κίμωλο.

«17-8-15 #kimolos *κλεφτήκαμε*, ένα δύσκολο καλοκαίρι (referendum) και τότε, αλλά με πολύ αγάπη όλα γίνονται μαγικά και αξέχαστα, έτσι και φέτος δεν μασάμε θα επιβιώσουμε», έγραψε στη λεζάντα που συνόδευσε την ανάρτησή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

17-8-15 #kimolos *κλεφτήκαμε*, ένα δύσκολο καλοκαίρι ( 🤯 referendum 😱) και τότε, αλλά με πολύ αγάπη όλα γίνονται μαγικά και αξέχαστα, έτσι και φέτος δεν μασάμε θα επιβιώσουμε 🤪😉🖤@billgeorgoussis @backtothefuture_furniture @anna_zinchenko @nicholasgeorgiou_ @michaliskaridis @lukasbobotis @karavellas @spyrosxylas @myrandesign @mary_giatra @mcinglesi @welovegreece_ @alex_papanastasiou #love #family #friends #summer

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη genevieve majari (@genevievevv) στις




Πηγή