Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Ζιζέλ-Μπρέιντι: Τίτλοι τέλους για το διάσημο ζευγάρι -Σε δικηγόρους για το διαζύγιο

Δείχνουν να επαληθεύονται οι φήμες που θέλουν το διάσημο μοντέλο Ζιζέλ Μπούντχεν και τον αθλητή του NFL Τομ Μπρέιντι να βρίσκονται στα πρόθυρα χωρισμού, ακολουθώντας τη νομική οδό.

Λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη ότι μένουν εδώ και μήνες σε διαφορετικά σπίτια, το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι φαίνεται πως έχει ήδη κινήσει τις νομικές διαδικασίες για να πάρει διαζύγιο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με το Pagesix.com και δημοσίευμά του που επικαλείται πολλές πηγές, το supermodel και ο αθλητής του NFL έχουν προσλάβει δικηγόρους, προκειμένου να βγάλουν διαζύγιο.

Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορεί η φήμη πως το ζευγάρι μένει σε ξεχωριστά σπίτια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπήρξε μία επανένωση πριν από λίγες ημέρες λόγω του τυφώνα Ίαν, καθώς το έντονο καιρικό φαινόμενο στάθηκε αφορμή για να μετακομίσει προσωρινά ο Μπρέιντι στην οικία της Ζιζέλ, μιας και ο αθλητής ζει στη Φλόριντα, εκεί όπου χτύπησε με σφοδρότητα ο τυφώνας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Μπρέιντι και τα τρία παιδιά του, η 9χρονη Βίβιαν, ο 12χρονος Μπέντζαμιν και ο 15χρονος Τζον-Έντουαρντ, έφυγαν από την έπαυλη και κατευθύνθηκαν στο σπίτι της οικογένειας στο Μαϊάμι.

Η είδηση ότι το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι ζει κάτω από διαφορετική στέγη έκανε τον γύρο του διαδικτύου πριν από μερικές ημέρες, ωστόσο τα ξένα μέσα αναφέρουν ότι το μοντέλο και ο αθλητής μένουν σε διαφορετικά σπίτια εδώ και μήνες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η απουσία της Ζιζέλ από τον αγώνα του Μπρέιντι την Κυριακή συζητήθηκε έντονα στα ξένα μέσα, καθώς οι φήμες για χωρισμό είχαν οργιάσει εδώ και καιρό.

Δημοσιεύματα έκαναν επίσης λόγο για ομηρικούς καβγάδες μεταξύ του ζευγαριού, οι οποίοι αυξάνονταν το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Το μοντέλο και ο αθλητής ήταν 13 χρόνια μαζί, αλλά, όπως όλα δείχνουν, πέφτουν τίτλοι τέλους για τη σχέση τους.


Πηγή