Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Ζιζέλ – Τομ Μπρέιντι: Χώρισαν επειδή δεν την ικανοποιούσε σεξουαλικά -Η αποκάλυψη προσώπου κοντά στο ζευγάρι

Ζιζέλ και Τομ Μπρέιντι βάζουν τίτλους τέλους στον γάμο τους μετά από 13 χρόνια και μαζί οδεύει προς το κλείσιμο ενός σημαντικού κεφαλαίου στη διεθνή showbiz.

Οι σχετικές διαδικασίες για το διαζύγιο δρομολογούνται, καθώς πλέον την υπόθεση έχουν αναλάβει δικηγόροι. Ωστόσο, όπως συνήθως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, το σχίσμα δεν θα έρθει «αναίμακτα». Και αυτό διότι ο Μπρέιντι φαίνεται πως έχει εκνευριστεί με τη συμπεριφορά της Ζιζέλ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως αναφέρει η ηλεκτρονική έκδοση του people, πηγή κοντά στο περιβάλλον του ζευγαριού και ειδικά στην πλευρά του διάσημου παίκτη του αμερικανικού ποδοσφαίρου, εκείνος «αισθάνεται πολύ πληγωμένος από αυτήν», γιατί θέλησε να προσλάβει πρώτη δικηγόρο.

Παρόλα αυτά, το ίδιο άτομο είπε για το μοντέλο από τη Βραζιλία ότι «πολλοί άνθρωποι μιλούν με δικηγόρους, αλλά δεν το προχωρούν όταν η συζήτηση φτάνει στο θέμα των χρημάτων. Η Ζιζέλ μιλά με έναν δικηγόρο, αλλά από ό,τι γνωρίζω δεν έχει καταθέσει τίποτα και εξακολουθεί να μιλά με τον Τομ για τα προβλήματά τους. Αυτό δεν είναι κάτι που συνέβη τώρα».

Το ζευγάρι εδώ και μήνες ζούσε χώρια και σύμφωνα με φήμες, ένας από τους κύριους λόγους του χωρισμού φέρεται να είναι το γεγονός ότι ο Τομ Μπρέιντι συνέχισε την καριέρα στον αθλητισμό και δεν είχε χρόνο τόσο για τα παιδιά του. Επίσης, η Ζιζέλ φαίνεται ότι του χρεώνει ότι δεν ήταν συνεπής στις συζυγικές υποχρεώσεις του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Άλλωστε, η Ζιζέλ είχε προαναγγείλει την επιστροφή στην καριέρα της, αποκαλύπτοντας πως ήρθε πλέον η σειρά της, έχοντας παραμείνει χρόνια στη… σκιά του συζύγου της.

Η 42χρονη συζήτησε τις επόμενες κινήσεις της κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο περιοδικό Elle και αναγνώρισε ότι αποσύρθηκε από τη δική της καριέρα για να στηρίξει τον Μπρέιντι και την οικογένειά της. Ωστόσο, αισθάνεται πως ολοκλήρωσε «το χρέος της» και πως τώρα πρέπει να επικεντρωθεί ξανά στον εαυτό της και στις φιλοδοξίες της.


Πηγή