Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Ζουγανέλης: Ο Έλληνας μετανάστης δεν έχει καμία σχέση με αυτούς που βλέπουμε εδώ

Στο μεταναστευτικό αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός Γιάννης Ζουγανέλης, μιλώντας στην εκπομπή «Τι Λέει;» του Alpha.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά, ο Γιάννης Ζουγανέλης απάντησε: «Να πω μια αλήθεια: ο Έλληνας μετανάστης δεν έχει καμία σχέση με τους μετανάστες που βλέπουμε εδώ πέρα και φιλοξενούμε εμείς. Μα καμία σχέση! Να σε φιλοξενήσω, αλλά να μου πατήσεις το κεφάλι μέσα στο σπίτι μου; Όχι, δεν το θέλω. Και πρέπει κάποια στιγμή να λέμε την αλήθεια. Όπως επίσης εγώ τσακώθηκα face to face με μετανάστη γιατί όταν τους πήγαμε κάποια στιγμή για να φάνε, εγώ ήμουν αυτός που επιλέχθηκε για να μοιράζω σαλάτες, και ένας μου την πετάει και μου λέει “χούμους”. Ε, του την έφερα στο κεφάλι! Δεν καταλαβαίνω Χριστό!».

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094622034-0’); });

Αναφερόμενος στη νέα γενιά, τόνισε: «Αγαπώ πάρα πολύ το μέλλον, σέβομαι πολύ τη νέα γενιά, βλέπω ότι υπάρχει τρομερή διανοητικότητα και σκέψη. Υπάρχει μία συγκρότηση, όλοι έχουν τις γροθιές έτοιμες, αλλά είναι στις τσέπες ακόμα. Θα ήθελα τη νέα γενιά μέσα στη ζωή με περισσότερες απαιτήσεις, με διεκδίκηση για να αποσπάσουν από την εξουσία, από την πολιτεία, από την πολιτική αυτό που τους ανήκει».

Όσον αφορά στα social media, σχολίασε: «Καθυβρίζομαι και αισθάνομαι πάρα πολύ άσχημα όταν αναρτώ ας πούμε σκέψεις που αφορούν την ιδεολογία μου, τη δημοκρατικότητα, την αντιφασιστικότητα, γιατί είπα πρόσφατα ότι οι νεοέλληνες δεν έχουν μνήμη, διαφορετικά δεν θα έπρεπε να στηρίζουν γκεμπελικές λογικές, και καθυβρίζομαι. Μεταξύ άλλων μου επισυνάπτουν ότι έκανα δουλειά στην ΕΡΤ και επειδή είμαι στην ΕΡΤ σημαίνει ότι ταυτίζομαι με την εξουσία που κυβερνά, ενώ είμαι 40 χρόνια στην ΕΡΤ! Υπάρχει τρομερή αυθαιρεσία και ο καθένας μπαίνει και λέει τη γνώμη του, διαστρεβλώνουν τα πράγματα ότι εγώ έπαιρνα 12 χιλιάρικα την εκπομπή. Δηλαδή, όσο κόστιζε η εκπομπή μου τη φορτώσανε σε μένα».

localStorage.clear();


Πηγή