Τρίτη , 30 Απρίλιος 2024

Ζύγιζε 26 κιλά και σήμερα είναι fitness model

Ζύγιζε μόλις 26 κιλά στην εφηβεία, λόγω ανορεξίας και σήμερα έχει γίνει ένα διάσημο fitness model. Η Hattie Boydle από το Σίδνεϊ είναι 29 ετών και από την ηλικία των 10 ετών, το βάρος της ήταν σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

Σήμερα, η 29χρονη παίρνει μέρος σε διαγωνισμούς για γυμνασμένα μοντέλα σε διεθνές επίπεδο και έχει σχεδόν μισό εκατομμύριο followers στο Instagram.

Μιλώντας στην Daily Mail, εξήγησε πως είχε δοκιμάσει «κάθε δίαιτα που υπήρχε» και μοιράστηκε τα καθημερινά της γεύματα που την κρατούν σε φόρμα.

Η Hattie μισούσε τον εαυτό της ακόμη και για το γεγονός ότι έτρωγε φρούτα ή ψωμί ή έπινε γάλα. Μετά από χρόνια μόνο συνειδητοποίησε πως το κλειδί για να νιώθει καλά με το σώμα της, ήταν να βρει τις ισορροπίες της και φαίνεται πως τα κατάφερε.

Σήμερα, ζυγίζοντας πλέον 56 κιλά λέει πως η γυμναστική με βάρη την βοήθησε να ξεπεράσει την ανορεξία.

Η 29χρονη εξακολουθεί να παρακολουθεί τι τρώει, αλλά πλέον το κάνει για να βεβαιωθεί πως καταναλώνει όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται το σώμα της. Πλέον δεν έχει περιορισμούς στο τι φαγητά θα φάει και απολαμβάνει το φαγητό της, χωρίς να υπόκειται σε περιοριστικές δίαιτες.

localStorage.clear();


Πηγή