Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024
Ηθοποιοί στο πλευρό του Λίαμ Νίσον μετά τη δήλωσή του που προκάλεσε αντιδράσεις

Ηθοποιοί στο πλευρό του Λίαμ Νίσον μετά τη δήλωσή του που προκάλεσε αντιδράσεις

Αρκετοί ηθοποιοί έσπευσαν να υποστηρίξουν τον Βρετανό Λίαμ Νίσον, τον κινηματογραφικό αστέρα του οποίου η ομολογία ότι κάποτε ήθελε να σκοτώσει έναν «μαύρο μπ…δο» για να πάρει εκδίκηση για τον βιασμό μιας φίλης του, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και κατηγοριών σε βάρος του ηθοποιού για ρατσισμό.

Η Γούπι Γκόλντμπεργκ, η διάσημη αφροαμερικανίδα ηθοποιός, δήλωσε μιλώντας στην τηλεόραση ότι ο 66χρονος πρωταγωνιστής της ταινίας «Η Αρπαγή» (2008) δεν είναι κάποιος που «έχει αισθήματα μίσους», αναφέρει το ΑΠΕ.

«Οι άνθρωποι περιφέρονται μερικές φορές διακατεχόμενοι από οργή. Αυτό του συνέβη. Αν έχει αισθήματα μίσους; Όχι. Τον ξέρω εδώ και κάποιο καιρό και νομίζω ότι θα το είχα καταλάβει. Κατά το παρελθόν πολλοί άνθρωποι που είχαν πραγματικό μίσος με περιέβαλαν», σχολίασε η ηθοποιός της ταινίας «The Color Purple» («Πορφυρούν Χρώμα», 1986).

Η τεξανή ηθοποιός Μισέλ Ροντρίγκες είπε στο περιοδικό Vanity Fair: «Δεν μπορείτε να πείτε ότι είναι ρατσιστής. Ποτέ».

Η εκμυστήρευση του Λίαμ Νίσον ότι επί μία εβδομάδα έβγαινε στους δρόμους με ρόπαλο αναζητώντας κάποιον «μαύρο μπ…δο» για να ξεσπάσει την οργή του, μετά τον βιασμό μιας φίλης του, ένα περιστατικό που έγινε πριν από πολλά χρόνια, προκάλεσε αντιπαράθεση με συνέπειες εν δυνάμει καταστροφικές για την καριέρα του.

Ο αφροαμερικανός ηθοποιός Τέρι Κρους θέλοντας απλά να «περιγράψει» τα γεγονότα και όχι να υποστηρίξει τον ηθοποιό όπως τόνισε, είπε ότι ο Νίσον κατά την ομολογία του απλά εξήγησε πώς αισθανόταν όταν περιφερόταν στους δρόμους.


Πηγή