Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Ηθοποιός αποκάλυψε μέσω Instagram ότι βιάστηκε όταν ήταν 14 ετών

Στην αποκάλυψη ότι έπεσε θύμα βιασμού όταν ήταν 14 ετών προχώρησε η Αμερικανίδα ηθοποιός Busy Philipps μέσω ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«#tbt Αυτή είμαι εγώ στα 14. Στην ηλικία που με βίασαν. Μου πήρε 25 χρόνια να πω αυτές τις λέξεις. Έγραψα γι’ αυτό στο βιβλίο μου. Τελικά το είπα στους γονείς μου και στην αδερφή μου πριν από τέσσερις μήνες. Σήμερα είναι η μέρα που δεν σιωπάμε πια. Όλοι μας. Φοβόμουν να δημοσιεύσω αυτό το ποστ. Δεν μπορώ να φανταστώ πως αισθάνεται η Dr. Ford αυτή τη στιγμή», έγραψε χαρακτηριστικά την Πέμπτη 27/9.

Η ανάρτηση της 39χρονης ηθοποιού ήρθε τη στιγμή που η Dr. Christine Blasey Ford έδινε κατάθεση ενώπιον της δικαστικής επιτροπής της γερουσίας σχετικά με την καταγγελία της ότι ο υποψήφιος του ανώτατου δικαστηρίου Brett Kavanaugh την κακοποίησε σεξουαλικά στην εφηβεία της.

Η αυτοβιογραφία της ηθοποιού με τίτλο «This Will Only Hurt a Little», θα κυκλοφορήσει στις 16 Οκτωβρίου, ενώ λίγες ημέρες αργότερα, στις 28 του μηνός, θα ξεκινήσει στην τηλεόραση το νέο της νυχτερινό talk show με τίτλο «Busy Tonight». Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό τι ακριβώς αναφέρει στο βιβλίο της για την τραυματική εμπειρία που βίωσε, όπως επίσης και το αν θα αναφερθεί στο θέμα στην εκπομπή της.

Η Busy Philipps έχει γίνει ευρύτερα γνωστή για τους ρόλους της στις δημοφιλείς σειρές της αμερικανικής τηλεόρασης «Cougar Town», «ER» και «Dawson’s Creek».

localStorage.clear();


Πηγή