Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

ΗΠΑ: Απαγορεύουν στον Νουσρέτ την είσοδο σε τελικό του Soccer Cup -Μετά τις γελοιότητες στο Μουντιάλ 2022

Συνεχίζεται η κριτική και το… τρολάρισμα στον διάσημο Τούρκο σεφ Νουσρέτ μετά την τουλάχιστον ενοχλητική συμπεριφορά του στον τελικό του Μουντιάλ στο Κατάρ.

Μετά από ένα «κύμα» αρνητικών σχολίων που έχει δεχθεί για την συμπεριφορά του μετά το τέλος στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ, όπου κανείς δεν κατάλαβε πως βρέθηκε εντός του αγωνιστικού χώρου, κυνηγώντας του παίκτες της Αργεντινής και ακουμπώντας το τρόπαιο παρά το αυστηρό πρωτόκολλο που το απαγορεύει.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το US Open Soccer Cup, το Κύπελλο Ποδοσφαίρου στις ΗΠΑ έκανε μια ανάρτηση γράφοντας πως θα αποκλείσει τον Τούρκο σεφ από τον τελικό της νέας χρονιάς. Η διοργάνωση έκανε γνωστή την απόφαση της με ένα λιτό tweet που ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί στην πλατφόρμα το απόγευμα της Πέμπτης.

Νουσρέτ: Συνεχίζεται το τρολάρισμα για την συμπεριφορά του στον τελικό του Μουντιάλ

Πάνω από 135.000 άτομα έκανα like στη συγκεκριμένη ανάρτηση σε λιγότερο από μία ώρα με αρκετές ομάδες από το πρωτάθλημα του MLS να σχολιάζουν από κάτω δίνοντας αίσθηση χιούμορ στην ανάρτηση μιας και ο διάσημος σεφ δύσκολα θα έδινε το «παρών» στον τελικό της εν λόγω διοργάνωσης.

Την ίδια στιγμή συνεχίζεται το ανηλεές τρολάρισμα στον διάσημο σεφ από εκατομμύρια χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ η μπάλα παίρνει και το μεγάλο αφεντικό της FIFA Τζάνι Ιφαντίνο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με την Daily Mail, η πολύ στενή φιλία του Νουσρέτ με τον πρόεδρο της FIFA ήταν αυτή που του εξασφάλισε την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα ο επιχειρηματίας Σάϊμον Τζόρνταν, πρώην ιδιοκτήτης της Κρίσταλ Πάλας έκανε λόγο για απόλυτη ευνοιοκρατία της FIFA απέναντι στον Salt Bae και το πάσο που του δόθηκε.


Πηγή