Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

ΗΠΑ: Νεκρός σε τροχαίο ο ηθοποιός Λέσλι Τζόρνταν – Γνωστός για τον ρόλο του στο «Will & Grace»

Απεβίωσε στα 67 του χρόνια ο βραβευμένος με Emmy ηθοποιός, συγγραφέας και τραγουδιστής, Λέσλι Τζόρνταν.

Ήταν διάσημος για τους ρόλους του ως Lonnie Garr στο «Hearts Afire» και Beverly Leslie στο «Will & Grace» ενώ συμμετείχε και σε επεισόδια της σειράς American Horror Story.

Ο Τζόρνταν οδηγούσε στο Χόλυγουντ τη Δευτέρα το πρωί και για άγνωστή μέχρι στιγμής αιτία έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε πάνω σε κτίριο. Μέχρι στιγμής δεν είναι σαφές αν σκοτώθηκε στη σύγκρουση ή υπέστη ιατρική έκτακτη ανάγκη εκ των προτέρων, αλλά η κατάσταση του οχήματος υποδηλώνει ότι ο Τζόρνταν μπορεί να έχασε τον έλεγχο του πριν από τη σύγκρουση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Λέσλι Τζόρνταν είχε έναν σημαντικό ρόλο στην αμερικανική τηλεοπτική κωμική σειρά “Call Me Kat”, στο πλευρό της Μαγίμ Μπιάλικ, η οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 3η σεζόν της.

Το 2006, κέρδισε το βραβείο Emmy ως guest ηθοποιός στην κωμική σειρά “Will & Grace”.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γεννημένος στις 29 Απριλίου 1995 στην Τσατανούγκα του Τενεσί, ο μικροκαμωμένος Τζόρνταν (με ύψος 1,5 μ.) χάραξε μια σπουδαία καριέρα στην τηλεόραση παίζοντας μικρούς ρόλους που συχνά όμως έκλεβαν την παράσταση σε σειρές που εκτείνονταν από το «Murphy Brown» και το «Boston Public» και έφταναν μέχρι το «Star Trek: Voyage», το «American Horror Story» και το «Hearts Afire».

Έγινε όμως περισσότερο γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό ως Μπέβερλι Λέσλι, ο αντίπαλος χαρακτήρας της Κάρεν που αποκαλύπτεται ως γκέι σε ένα από τα πιο αξιομνημόνευτα επεισόδια της σειράς «Will & Grace».

Το 2020, ο Τζόρνταν απέκτησε εκατομμύρια οπαδούς στο Instagram λόγω των χιουμοριστικών βίντεο που δημοσίευσε καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή