Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Η Άμπερ Χερντ έχει το πιο όμορφο πρόσωπο στον κόσμο -Τι υποστηρίζει γιατρός με βάση τα αρχαιοελληνικά πρότυπα

Η Άμπερ Χερντ έχει το τέλειο πρόσωπο, σύμφωνα με την ελληνική χρυσή τομή της ομορφιάς.

Η Άμπερ Χερντ είχε κάποτε αποδειχθεί επιστημονικά ότι έχει το πιο όμορφο πρόσωπο στον κόσμο. Σύμφωνα με τον πλαστικό χειρουργό Dr Julian De Siva με έδρα το Λονδίνο, η ηθοποιός βρέθηκε στην κορυφή της λίστας του το 2016, μέσω της επιστημονικής του μεθόδου που συμπεραίνει ποιος έχει το πιο τέλειο πρόσωπο στον κόσμο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η τεχνική χαρτογράφησης προσώπου του Dr De Silva αναλύει 12 σημεία-κλειδιά και αξιολογεί διάφορα χαρακτηριστικά, όπως τα μάτια, τη μύτη, τα χείλη, το πηγούνι, το σαγόνι και το σχήμα του προσώπου κ.λπ. Ο χειρουργός χρησιμοποιεί την αρχαία ελληνική χρυσή αναλογία της ομορφιάς, το «Φ», για να προσδιορίσει την τέλεια αναλογία και καταρτίζει έναν κατάλογο με τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο ετησίως.

Η Amber Heard έχει ένα σχεδόν τέλειο πρόσωπο σύμφωνα με την επιστήμη
Η Amber Heard έχει ένα σχεδόν τέλειο πρόσωπο σύμφωνα με την επιστήμη / Φωτογραφία: Shutterstock

Το πρόσωπο της Αμπερ Χερντ και οι άλλες γυναίκες με τα τέλεια χαρακτηριστικά

Σύμφωνα με την τεχνολογία χαρτογράφησης, το πρόσωπο της Άμπερ Χερντ βρέθηκε να είναι κατά 91,85% ακριβές με την ελληνική χρυσή αναλογία της ομορφιάς Φι. Την ίδια χρονιά, η Κιμ Καρντάσιαν βρέθηκε να έχει τα πιο τέλεια φρύδια, η Σκάρλετ Τζοχάνσον τα πιο όμορφα μάτια, ενώ το supermodel Έμιλι Ραταϊκόφσκι τα πιο όμορφα χείλη, σύμφωνα με τη λίστα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Dr De Silva το 2016, είπε πως «η χρυσή τομή Phi 1,618 θεωρείται εδώ και καιρό ότι κρύβει το μυστικό της ομορφιάς, αλλά τώρα με τη χαρτογράφηση στον υπολογιστή μπορούμε να υπολογίσουμε πώς εφαρμόζεται στις πραγματικές γυναίκες». Αυτή η ίδια τεχνολογία χαρτογράφησης χρησιμοποιήθηκε αργότερα για τη δημιουργία «του τέλειου προσώπου – με τη μύτη της Άμπερ Χερντ, τα φρύδια της Κιμ Καρντάσιαν, τα μάτια της Σκάρλετ Τζοχάνσον, το σχήμα του προσώπου της Ριάννα, τα χείλη της Έμιλι Ραταϊκόφσκι και το μέτωπο της Κέιτ Μος».

Το όνομα της Άμπερ Χερντ συζητήθηκε πολύ τα τελευταία χρόνια, λόγω της δικαστικής μάχης που έδινε με τον πρώην σύζυγό της, Τζόνι Ντεπ, για ένα άρθρο που έγραψε για την Washington Post το 2018, στο οποίο έγραφε ότι υπήρξε θύμα ενδοοικογενειακής κακοποίησης, αναφερόμενη έμμεσα στον Ντεπ. Μετά τη δημοσίευση του άρθρου, ο Τζόνι Ντεπ είχε μηνύσει τη Χερντ για 50 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση λόγω δυσφήμισης.

Η
δίκη ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2022, με την
ετυμηγορία να βγαίνει την 1η Ιουνίου,
στην οποία οι ένορκοι αποφάσισαν να
αποφανθούν υπέρ του Ντεπ, επιδικάζοντάς
του 15 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση.


Πηγή