Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Η Άνιστον «έδωσε» τον συμπρωταγωνιστή της που δεν θέλει να ακούει για τα «Φιλαράκια»

Είναι ελάχιστοι αυτοί που δεν έχουν δει την πασίγνωστη σειρά «Τα Φιλαράκια». Μία ολόκληρη γενιά τηλεθεατών μεγάλωσε με την «Φοίβη», τη «Μόνικα», τη «Ρέιτσελ», τον «Ρος», τον «Τζόι» και τον «Τσάντλερ».

Η Ρέιτσελ ή κατά κόσμον, Τζένιφερ Άνιστον, ήταν μία από τις αγαπημένες μορφές της σειράς και όπως και οι υπόλοιποι συμπρωταγωνιστές της στα Friends συχνά πυκνά απαντά στο ερώτημα «τι θα γίνει με τα Φιλαράκια;»

Έτσι σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό InStyle, η άνιστον δήλωσε ότι φαντάζεται πώς θα ήταν η σειρά σήμερα. «Πριν τελειώσει η σειρά, οι θαυμαστές μας ρωτούσαν αν θα επιστρέψουμε με νέα επεισόδια. Με την Κόρτνεει Κοξ και τη Λίζα Κούντροου μιλάμε γι’αυτό. Είναι στη φαντασία μου. Πραγματικά ήταν η καλύτερη δουλειά που είχα ποτέ. Δεν ξέρω πώς θα έμοιαζε σήμερα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Τόσες πολλές σειρές αναβιώνουν και με επιτυχία», σχολίασε η «Ρέιτσελ».

Στη συνέχεια ωστόσο δεν δίστασε να «δώσει» τον συμπρωταγωνιστή της που έχει βαρεθεί να ακούει για τα Φιλαράκια. «Ξέρω ότι ο Ματ ΛεΜπλανκ (Τζόι) δεν θέλει να τον ρωτάνε αυτή την ερώτηση. Αλλά πιθανόν να μπορέσουμε να τον πείσουμε ή να του δώσουμε λίγο χρόνο. Τότε εγώ, η Λίζα και η Κόρτνει θα μπορούσαμε να γυρίσουμε το “Golden Girls” και να περάσουμε τα τελευταία χρόνια μαζί, πάνω σε ψάθινα έπιπλα».

localStorage.clear();


Πηγή