Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Η Άννα Μαρία Βέλλη ποζάρει τόπλες δίπλα στο σύντροφό της

Η Άννα Μαρία Βέλλη ποζάρει τόπλες δίπλα στο σύντροφό της

Η Άννα Μαρία Βέλλη είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media και συχνά ανεβάζει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της. Και δεν είναι λίγες οι φορές, που η παρουσιάστρια και youtuber στρέφει την προσοχή πάνω της με μία ανάρτησή της.

Το ίδιο έγινε και με την τελευταία φωτογραφία που ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram. Σε αυτήν, η Βέλλη ποζάρει τόπλες στο πλευρό του συντρόφου της Άρη Μακρή. Το ζευγάρι είναι ξαπλωμένο πάνω σε σκάφος, ενώ η νεαρή παρουσιάστρια, καλύπτει με το ένα χέρι της το γυμνό στήθος της.

 

View this post on Instagram

 

• Φλεξ με ξένα σκάφη, γαλάζια νερά και λίγο ακόμα καλοκαίρι στο νέο amiyiamitube. Βρες το λινκ στα στοριζ και τσιουμπιουμιου! • ________ ????: @c0uver #summer #sifnos #greekislands #amiyiamitube #vlog #newvideo #arismakris #friends #boat #poliaigos #antiparos #summeringreece #denkaneikriostinellada

A post shared by AnnaMaria Velli (@amiyiami) on

Τα likes «έπεσαν» βροχή καθώς, ενώ τα σχόλια από τους followers της ήταν μοιρασμένα. Η Άννα Μαρία Βέλλη (φέτος συμμετέχει με την Ειρήνη Καζαριάν στη θεατρική παράσταση «Κούκλες» που είχε προκαλέσει μεγάλη συζήτηση) διατηρεί τα τελευταία χρόνια σχέση με τον Άρη Μακρή, τον οποίο φέτος βλέπουμε στα backstage του X-Factor.




Πηγή