Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Η άποψη της Μαντόνα για τη σημερινή μουσική

Για θέματα που αφορούν τόσο την ίδια όσο και γενικότερα τον χώρο της μουσικής βιομηχανίας μίλησε η Μαντόνα, σε συνέντευξη που παραχώρησε και δημοσιεύτηκε στο Vogue Italia.

Η δημοφιλής ποπ σταρ μίλησε για τη χρόνια που πέρασε στη Λισαβόνα, μαζί με τον γιο της, που αποτελεί μέλος των Ακαδημιών της Μπενφίκα, αλλά και για τα συναισθήματά της όσον αφορά τη σύγχρονη μουσική, στο πλαίσιο προώθησης του επερχόμενου άλμπουμ της. Όπως είπε, η πορτογαλική πρωτεύουσα αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για πολλά από τα κομμάτια που περιέχει ο νέος της δίσκος.

«Είναι επίσης ένα τόσο καλό αντίδοτο σε αυτό που συμβαίνει στη μουσική επιχείρηση τώρα που είναι όλα τόσο τυποποιημένα και σε κάθε τραγούδι συμμετέχουν 20 καλλιτέχνες και όλοι ακούγονται το ίδιο», είπε.

Σύμφωνα με όσα αναμεταδίδει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η Μαντόνα επανέλαβε ότι μετακόμισε στη Λισαβόνα, ώστε ο γιος της Ντέιβιντ να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο. Επίσης, μίλησε για την αποχώρησή της από τις ΗΠΑ, λέγοντας ότι αισθάνθηκε πως ήταν μία καλή στιγμή για να φύγει από τη χώρα.

«Ένιωσα σαν να χρειαζόμασταν μία αλλαγή και ήθελα να φύγω από την Αμερική για ένα διάστημα. Όπως γνωρίζετε, αυτή δεν είναι και η καλύτερη εποχή για την Αμερική, όχι ότι εάν την αφήσεις ή κάνοντας κάτι διαφορετικό αλλάζει τίποτα. Έχω ζήσει σε άλλα μέρη. Έζησα στο Λονδίνο για 10 χρόνια. Μου αρέσει να βάζω τον εαυτό μου σε δύσκολες καταστάσεις και να αναλαμβάνω τα ρίσκα», σημείωσε.

Τέλος, η Μαντόνα έχει επιβεβαιώσει ότι θα κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ μέχρι τέλος του χρόνου.

localStorage.clear();


Πηγή