Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Η άτακτη Λίντσεϊ Λόχαν έγινε μια επιχειρηματίας που επενδύει και στην Ελλάδα

Τη Λίντσεϊ Λόχαν οι περισσότεροι την ξέρετε. Ενδεχομένως, ως ηθοποιό να έχετε ξεχάσει σε ποιες ταινίες την έχετε δει. Και η αλήθεια είναι ότι θα χρειαστεί να πάτε αρκετά χρόνια πίσω, τότε που ως το απόλυτο εφηβικό «είδωλο» πρωταγωνιστούσε σε νεανικές ταινίες, που πλέον, έχουν γίνει cult.

Σίγουρα, όμως, δεν έχετε ξεχάσει τα σκάνδαλα που ξεσπούσαν το ένα μετά το άλλο, με πρωταγωνίστρια τη νεαρή σταρ.

Η Λίντσεϊ Λόχαν για πολύ καιρό μπαινόβγαινε σε κλινικές αποτοξίνωσης, ενώ είχε αναδειχθεί σε αγαπημένο θέμα των tabloids. Μέχρι, που η ίδια κατάλαβε ότι «έπιασε» πάτο και αποφάσισε να τα σβήσει όλα και να κάνει μία νέα αρχή στη ζωή της, μακριά, από την Αμερική. Έτσι, αναζήτησε το νέο της εαυτό, πρώτα στο Ντουμπάι και μετά στη Μύκονο. Εκεί, κάπου στα στενά της Μυκόνου και στα καταγάλανα νερά του νησιού.

Η επιλογή του νησιού των Ανέμων, μόνο τυχαία δεν ήταν. Τα τελευταία χρόνια την επισκέπτεται τακτικά, ενώ εκεί σε μία απόμερη παραλία έζησε πριν δύο χρόνια ένα σκηνικό που την ταρακούνησε για τα καλά. Ο τότε σύντροφός της, ο Ρώσος πολυεκατομμυριούχος, Egor Tarabasov, πάνω σε έναν καβγά τους, τη χτύπησε.

Η σκηνή έκανε το γύρο του κόσμου και η νεαρή ηθοποιός, αποφάσισε να το πάρει αλλιώς. Επέστρεψε στη συγκεκριμένη παραλία, όπου έστησε τη δική της επιχείρηση, ενώ της έδωσε και το όνομά της. Μάλιστα, αποφάσισε να ασχοληθεί προσωπικά με την επιχείρηση, δείχνοντας ότι αυτό το ρόλο, τον έχει πάρει στα σοβαρά.

Τα ξένα μέσα κάνουν το ένα μετά το άλλο, αφιερώματα στην «αναγέννηση» του άλλοτε άτακτου κοριτσιού του Χόλιγουντ. Ανάμεσα τους και οι New York Times, όπου η απεσταλμένη τους συνάντησε την ηθοποιό στη Μύκονο. «Ασχολούμαι πλέον με τις επιχειρήσεις, αλλά δεν το γνωρίζουν πολλοί αυτό, γιατί δε ζω στην Αμερική», δήλωσε στη ρεπόρτερ, αφήνοντας το «καρφί» της ότι τα αμερικανικά μέσα ασχολούνταν συνέχεια μαζί της, τον καιρό που ζούσε στις ΗΠΑ. Όχι ότι η ίδια δεν είχε δώσει δικαιώματα.

Αν υπάρχει κάτι που θέλει να γνωρίζει το κοινό για εκείνη, είναι ότι πρόκειται για έναν καλό άνθρωπο, που δεν είχε ποτέ κακές προθέσεις. Και κυρίως, θέλει να γνωρίζουν ότι το παρελθόν της ανήκει στο παρελθόν. «Για εμένα πέθανε» δηλώνει χαρακτηριστικά για εκείνη την αλλόκοτη περίοδο της ζωής της. Και παραδέχεται ότι αυτό είναι και το παράπονό της, ότι ο κόσμος δεν έμαθε ποια ήταν πραγματικά.

Εδώ που τα λέμε, και η ίδια χρειάστηκε να μετακομίσει στο Ντουμπάι για να βρει τον χαμένο της εαυτό, ενώ η επιλογή του δεν ήταν τυχαία, αφού, όπως τονίζει, πρόκειται για ένα ήσυχο μέρος, όπου προστατεύεται η ιδιωτικότητα. «Δεν με ενδιαφέρει να επιστρέψω στην Αμερική. Και τι να κάνω; Να βλέπω τα νέα για τις Καρντάσιανς;», αναρωτιέται.

Στις αρχές Ιουλίου έκλεισε τα 32 της και με ειλικρίνεια δήλωσε στη ρεπόρτερ των NYT ότι είναι η πρώτη φορά στη ζωή της, που νιώθει ασφαλής. Άλλωστε, στην παραλία που επέλεξε να στήσει την ελπιδοφόρα επιχείρηση της στη Μύκονο, συνέβη το βίαιο περιστατικό που έμελλε να αλλάξει τη ζωή της, αφού πρώτα αποφάσισε να πάρει η ίδια στα χέρια της τη ζωή της.

Ήταν τότε, που ο πρώην αρραβωνιαστικός της τη χτύπησε βίαια. «Είπα: Ξέρεις τι; Αν υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω, είναι να πάρω την παραλία. Θα είναι η παραλία μου». Και κάπως έτσι, ξεκίνησαν όλα. Και, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, το «Lohan Beach House» αγγίζει σε δημοφιλία φέτος το καλοκαίρι το πιο γνωστό μαγαζί του νησιού!

localStorage.clear();


Πηγή