Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Η Έλενα Τσαβαλιά και ο γιος της είναι ολόιδιοι

Ο γιος του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά, Χάρης έχει μεγαλώσει πολύ. Μάλιστα, τον Σεπτέμβριο θα πάει στην Τρίτη Γυμνασίου. Και όσοι ακολουθείτε τη μητέρα του, Έλενα Τσαβαλιά στα social media, θα γνωρίζετε ήδη ότι είναι κι ένας άριστος μαθητής. Άλλωστε, τον περασμένο Ιούνιο, η περήφανη μαμά είχε αναρτήσει στο λογαριασμό της στο Instagram, τους βαθμούς τους Χάρη, που άγγιζαν το άριστα.

Αλλά τόσο εκείνη, όσο και ο Σεφερλής έχουν κι άλλους πολλούς λόγους να περηφανεύονται για το μοναχογιό τους, αφού είναι ένα χαρισματικό και ευγενικό παιδί. Έχει αδυναμία και στους δύο γονείς του, αλλά όπως τα περισσότερα αγόρια, έτσι και αυτός είναι κοντά με τη μητέρα του, με την οποία περνούν αρκετό χρόνο μαζί, πηγαίνοντας βόλτες.

Αυτές τις ημέρες απολαμβάνουν τις διακοπές τους στα Κουφονήσια και η ηθοποιός ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό, στο Instagram μία κοινή φωτογραφία με το γιο της, από βραδινή τους έξοδο. Και γι’ ακόμη μία φορά, οι διαδικτυακοί της φίλοι εντυπωσιάστηκαν με την εκπληκτική ομοιότητα μαμάς και γιου. Αν και υπήρχαν και οι αντίθετες απόψεις, ότι μοιάζει και στο μπαμπά.

localStorage.clear();


Πηγή