Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Η αδελφή της Μαράια Κάρεϊ αποκαλύπτει ότι έχασε όλα τα δόντια της -Οι τρομακτικές καταγγελίες για κακοποίηση

Χωρίς δόντια έχει μείνει όπως αποκάλυψε η ίδια, η αδερφή της Μαράια Κάρεϊ, Άλισον, εν μέσω του συνεχιζόμενου δράματος, πέντε χρόνια αφότου μήνυσε τη διάσημη τραγουδίστρια για συναισθηματικό πόνο.

Η αδερφή της Μαράια Κάρεϊ, χρησιμοποίησε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να αποκαλύψει ότι έχει χάσει όλα της τα δόντια. Σε ένα βίντεο που κοινοποιήθηκε στα social media, η Άλισον μοιράστηκε τη νέα της κατάσταση ζωής, εξηγώντας ότι είναι «σχεδόν αδύνατο» να συνεχίσει την καθημερινότητά της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είμαι η Alison Carey, δυστυχώς ζω χωρίς δόντια. Δεν μπόρεσα να τα αντικαταστήσω. Μακάρι να μπορούσα να τα αντικαταστήσω, αλλά απλά δεν έχω τα χρήματα, οπότε εδώ είμαι. Είναι σχεδόν αδύνατο να κάνεις πράγματα χωρίς δόντια. Αυτό είναι το μόνο που έχω πραγματικά να πω», αναφέρει.

Το χρονικό της διαμάχης των αδελφών Κάρεϊ

Το 2020, η αδελφή της Μαράια Κάρεϊ, υπέβαλε μήνυση κατηγορώντας τη μητέρα τους Πατρίσια ότι φέρεται να επέτρεπε σε ξένους να την κακοποιήσουν σεξουαλικά κατά τη διάρκεια σατανικών τελετουργιών όταν ήταν παιδί. Η Άλισον κατέθεσε έγγραφα στο Ανώτατο Δικαστήριο της Πολιτείας της Νέας Υόρκης ζητώντας αποζημίωση για «τεράστια ψυχολογική και σωματική βλάβη, ψυχικό πόνο και αγωνία και σκόπιμη πρόκληση σοβαρής συναισθηματικής δυσφορίας».

Στα έγγραφα που έλαβε η Sun, η Άλισον ισχυρίζεται ότι είδε ενήλικες να επιδίδονται σε «σεξουαλικές πράξεις τόσο με ενήλικες όσο και με παιδιά» και ισχυρίζεται ότι η φερόμενη κακοποίηση έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια «συναθροίσεων σατανικής λατρείας στη μέση της νύχτας που περιλάμβαναν τελετουργικές θυσίες». .Η Άλισον έχει αποξενωθεί από την 54χρονη διάσημη αδερφή της, για πολλά χρόνια μετά από μια διαμάχη στη δεκαετία του 1990.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Μαράια Κάρεϊ με την αδερφή της Άλισον
Η Μαράια Κάρεϊ με την αδερφή της, Άλισον

Στο παρελθόν παραδέχτηκε ότι εργαζόταν ως εκδιδόμενη αφού περνούσε δύσκολες στιγμές. Συγκεκριμένα, η αγωγή αναφέρει: «Η εναγόμενη, η οποία είναι μητέρα της ενάγουσας, επέτρεψε και ενθάρρυνε άλλα αρσενικά άτομα των οποίων η ταυτότητα είναι προς το παρόν άγνωστη να προβούν σε σεξουαλικές πράξεις όπως ορίζεται στον Ποινικό Νόμο της Νέας Υόρκης, συγκεκριμένα 130.52 (βίαιο άγγιγμα) και 130.65 (σεξουαλική επίθεση πρώτου βαθμού), ενώ η ενάγουσα ήταν περίπου 10 ετών».

Η Άλισον είχε δώσει στο παρελθόν μια συνέντευξη στην οποία μίλησε για τις σατανιστικές τελετουργίες στις οποίες φέρεται να οδηγήθηκε ως νεαρή.

Η αδερφή της Mariah Carey αποκαλύπτει ότι έχει χάσει όλα της τα δόντια
Η αδερφή της Mariah Carey αποκαλύπτει ότι έχει χάσει όλα της τα δόντια / Φωτογραφία: @theperezhilton/Twitter

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μιλώντας στη The Sun Online το 2018, είπε: «Οι τελετές ή τα τελετουργικά γίνονταν πάντα μεταξύ 2 π.μ. και 4 π.μ. και δεν γίνονταν κάθε εβδομάδα από όσο θυμάμαι – μόνο ορισμένες ημερομηνίες. Όλοι φορούσαν μακριές ρόμπες με μαύρες κουκούλες και περπατούσαν με συγκεκριμένο τρόπο.

«Μέσα θα άρχιζαν τις τελετουργίες και θα έψαλλαν σε άλλη γλώσσα – νομίζω λατινικά. Μετά θα συνέβαιναν τρομερά πράγματα – πράγματα που ένα παιδί δεν έπρεπε να δει ποτέ».


Πηγή