Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Η  Αλεξανδράκη ξέσπασε υπέρ της Τούνη για το επίδομα των 800 ευρώ και τους «τεμπέληδες που χαίρονται»

Η Αλεξανδράκη ξέσπασε υπέρ της Τούνη για το επίδομα των 800 ευρώ και τους «τεμπέληδες που χαίρονται»

Μια φράση της Ιωάννας Τούνη για το επίδομα των 800 ευρώ και τους «τεμπέληδες που χαίρονται» που το παίρνουν προκάλεσε κύμα αντιδράσεων.

Συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» σε συνέντευξη που παραχώρησε ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η Θεσσαλονίκη είναι μια παράνοια με όλο αυτό που συμβαίνει. Μια μιζέρια. Εγώ έχω περάσει Covid και έχω κάνει τεστ αντισωμάτων. Δεν πρόκειται να ξανακολλήσω για τους επόμενους 7 μήνες. Ήμουν δυο εβδομάδες καραντίνα τον 15Αύγουστο.

Η Θεσσαλονίκη περνάει πολύ δύσκολα, η οικονομία πάει χάλια. Η οικονομία κλαίει. Έχω φίλους που έχουν εστίαση, εγώ έχω ρούχα, όλα πηγαίνουν κατά διαόλου. Τα 800 ευρώ είναι αστεία για τις επιχειρήσεις. Οι τεμπέληδες χαίρονται προφανώς τώρα που τα παίρνουν».

Η τελευταία αυτή φράση σήκωσε κύμα αντιδράσεων καθώς πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να κατακρίνουν την Ιωάννα Τούνη και να εκφράσουν την αντίθεση τους στα λεγόμενα της.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram ξέσπασε υπέρ της Ιωάννας Τούνη και το βίντεο προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha το πρωί της Τρίτης.

«Είστε τόσο τίποτα, να επιτίθεστε σε μια γυναίκα που παλεύει για να ζήσει, κάνει τη δουλειά της, δε σας ενοχλεί, δε σας έχει ενοχλήσει ποτέ. Ποιο είναι το πρόβλημά σας ειλικρινά. Τι σας ενόχλησε η Τούνη και η κάθε Τούνη; Το ότι κάποιοι είστε βολεψάκηδες και μη το αρνηθείτε γιατί μόνοι σας τα γράφετε στα σχόλια, “πήρα 800 ευρώ και τώρα θα αράξω”.

Το ότι είστε εσείς τέτοιοι άνθρωποι και είναι άτομα τα οποία είναι ακόμα έξω και παλεύουν για τη δική τους επιβίωση δε σας ακουμπάει. Αλλά εσείς είστε οι μάγκες, παίρνετε τα 800 ευρώ και είστε μάγκες και μετά σας ενοχλεί η ταμπέλα τεμπέληδες.

Για αυτό θα μείνετε μια ζωή στα 800 ευρώ και στα δανεικά των φίλων σας για να μπορέσετε να εξασφαλίσετε το νοίκι σας, το ρεύμα σας, το νερό σας και θα είστε πίσω από μια οθόνη και θα κρίνετε και θα κατακρίνετε ανθρώπους που είναι πραγματικά εκεί έξω και ρισκάρουν για την επιβίωσή τους και για ένα καλύτερο μέλλον», είπε μεταξύ άλλων η Δήμητρα Αλεξανδράκη.


Πηγή