Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Η ανατρεπτική και ροκ εμφάνιση της Ελένης Ράντου στο «φλΕΡΤ»

Η ανατρεπτική και ροκ εμφάνιση της Ελένης Ράντου στο «φλΕΡΤ»

Η Ελένη Ράντου μετά από πολλά χρόνια απουσίας από τα τηλεοπτικά δρώμενα επιστρέφει μέσω της ΕΡΤ. Η νέα σειρά στην οποία θα πρωταγωνιστήσει η ηθοποιός ονομάζεται «Ζακέτα να πάρεις» και με αφορμή το νέο αυτό επαγγελματικό της βήμα, βρέθηκε τη Δευτέρα, στο πλατό της Νάντιας Κοντογεώργη, στην εκπομπή «φλΕΡΤ».

Με look άκρως ανατρεπτικό και ροκ, η Ελένη Ράντου τράβηξε αμέσως τα βλέμματα πάνω της.

Η ηθοποιός επέλεξε να φορέσει ένα σακάκι σε έντονη απόχρωση του πορτοκαλί, το οποίο συνδύασε με μαύρο κοντό ποδηλατικό κολάν, λευκό σικ πουκάμισο και μαύρες biker μπότες.

Μεταξύ άλλων, η Ελένη Ράντου εξομολογήθηκε πως δεν είχε σκεφτεί να ασχοληθεί με την υποκριτική αφού σε νεαρή ηλικία φανταζόταν τον εαυτό της να ακολουθεί ακαδημαϊκή καριέρα ή να γίνεται μεταφράστρια.

Η προσωπική της ζωή: «Δεν είχα ποτέ στις προσωπικές μου σχέσεις τη μισή αποτελεσματικότητα που είχα στη δουλειά μου»

Η Ελένη Ράντου δήλωσε «απαιτητική» τόσο στα επαγγελματικά της ζητήματα όσο και στα προσωπικά της. Ωστόσο, αυτό δε θεωρεί πως της έχει βγει σε «καλό» σε προσωπικό επίπεδο.

«Είμαι απαιτητική και στις σχέσεις μου αλλά εκεί είναι πιο ζόρικο. Οι απαιτήσεις στη δουλειά φέρνουν πολύ καλά αποτελέσματα. Στη σχέση οι απαιτήσεις κάνουν τους ανθρώπους να φεύγουν. Δεν έχεις αποτέλεσμα. Δεν είχα ποτέ στις προσωπικές μου σχέσεις τη μισή αποτελεσματικότητα που είχα στη δουλειά μου. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο τους ανθρώπους τους χάνεις. Φεύγουν γιατί δεν αντέχουν τόσο απαιτητικούς ανθρώπους γύρω» ανέφερε μεταξύ άλλων η Ελένη Ράντου.


Πηγή