Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Η ανδρική συλλογή Tommy Hilfiger για το φετινό χειμώνα γιορτάζει τα American Icons

Η ανδρική sportswear συλλογή Tommy Hilfiger για φέτος τον χειμώνα, σάς κάνει να ξεχωρίζετε γιατί παντρεύει αρμονικά tailored επιρροές με sportswear αναφορές.

Τα key looks περιλαμβάνουν oversized πλεκτά rugby shirts με contrast block ρίγες, νάιλον outerwear σακάκια με κόκκινα waterproof φερμουάρ, γκρι glen check μάλλινα παλτό και βαμβακερά chinos σε κλασικά patterns με ενισχυμένο stretch για μεγαλύτερη άνεση.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094622034-0’); });

Επίσης, επαναλανσάρει το κλασικό rugby shirt, με ένα μοντέρνο ξεχωριστό twist. Σε oversized μέγεθος με contrast block stripes σε ζεστούς γήινους τόνους γίνεται το must-have item της σεζόν.

Η συλλογή περιλαμβάνει ακόμα key κομμάτια με την κόκκινη, άσπρη και μπλε signature χρωματική παλέτα του brand όπως πουλόβερ και t-shirts με το Tommy Crest λογότυπο, μακριά μάλλινα peacoat και duffel jackets με νάιλον κουκούλες, μάλλινα chinos με πλαϊνή ρίγα στα μπατζάκια καθώς και δερμάτινα και μάλλινα bomber jackets σε olive πράσινο, κόκκινο και navy μπλε χρώμα.

Η ανδρική συλλογή TOMMY HILFIGER για το φετινό χειμώνα γιορτάζει τα American Icons, κλείνοντας το μάτι στα signature στιλ του brand και δίνοντας ένα μοντέρνο twist στα αιώνια classics προκειμένου να ικανοποιήσουν τις ανάγκες του σήμερα.

Κλασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας, όπως μπλούζα Rugby και puffer τζάκετ, έχουν επανασχεδιαστεί σε oversized σιλουέτες και στρατιωτικές επιρροές. Η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει ζεστούς γήινους τόνους, glen check prints, κόκκινες, μπλε και λευκές γραμμές.

Η συλλογή επανεξετάζει το πλούσιο αρχείο του brand, περιλαμβάνοντας seasonal statements όπως το heritage Tommy Οικόσημο, ένα λιοντάρι με σπαθί που περιβάλλεται από δάφνες, το οποίο πρωτολανσαρίστηκε το 1985 μαζί με το iconic flag logo του brand.

Την αντρική συλλογή Tommy Hilfiger Sportswear Fall/Winter 18 μπορείτε να τη βρείτε στα καταστήματα Tommy Hilfiger και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης (tommy.com).

localStorage.clear();


Πηγή