Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024
Η Αννίτα Ναθαναήλ εξηγεί πως «δεν σκίζει βρακιά κάθε μέρα» με τον σύζυγο της, Κρις Χαμπερτ

Η Αννίτα Ναθαναήλ εξηγεί πως «δεν σκίζει βρακιά κάθε μέρα» με τον σύζυγο της, Κρις Χαμπερτ

Στο Καβούρι όπου καθημερινά επιδίδεται στην αγαπημένη της άσκηση, το κολύμπι, συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» την Αννίτα Ναθαναήλ το πρωί της Τετάρτης.

Η πρώην παρουσιάστρια δεν δίστασε να σταθεί μπροστά στην τηλεοπτική κάμερα μόνο με το μαγιό της ενώ τόνισε πως μετά από 20 χρόνια έγγαμου βίου δεν «σκίζουν βρακιά» με τον σύζυγο της, Κρις από το πάθος.

«Δεν περιμένω τίποτα περισσότερο από αυτή την στιγμή της ημέρας. Κάθε μέρα έχει μια ώρα κολύμπι και μετά μιάμιση ώρα περπάτημα στο βουνό. Και έτσι είναι η καραντίνα μου» ανέφερε αρχικά η Αννίτα Ναθανήλ.

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν έχω κανένα θέμα. Αρχίζει να χειμωνιάζει, έχουμε φάει λίγο περισσότερο και έχουμε πάρει και κανένα κιλάκι. Αλλά αν υπάρχει καθημερινή άσκηση και άθληση, ούτε η ηλικία μετράει ούτε τα κιλά. Πραγματικά δεν έχω κανένα θέμα. Κάντε ότι πλάνα θέλετε. Νιώθω πάρα πολύ καλά με τον εαυτό μου και με το σώμα μου».

Αναφορικά με την ηλικία της, είπε: «Είμαι 52 and counting! Ποτέ δεν θα φανταζόμουν ότι τα 52 είναι τόσο υποσχόμενα και υπέροχα» και εξήγησε πως: «Στις μικροβελτιώσεις είμαι υπέρ γιατί πρέπει το μέσα να συμβαδίζει με το έξω. Δεν είμαι υπέρ των λίφτινγκ και είναι ακραία. Από τη μια μέρα στην άλλη είσαι μια άλλη».

Μιλώντας για τον σύζυγο της, Κρις Χάμπερτ, ανέφερε: «Είμαστε 20 χρόνια μαζί με τον Κρις και μπορώ να πω ότι η σχέση εξακολουθεί να εξελίσσεται και να αλλάζει. Ο Κρις είναι μικροβιοφοβικός σε σημείο τρέλας. Κρατάμε αποστάσεις όλοι μέσα στο σπίτι, δεν αγκαλιάζει πολύ τα κορίτσια -κι εγώ απέχω από τα κορίτσια, ειδικά από την μικρή που πήγαινε μέχρι τώρα στο σχολείο. Προσπαθούμε όλοι να κρατάμε τις ισορροπίες μας. Κοιμόμαστε μαζί αλλά είναι μεγάλο το κρεβάτι και το δωμάτιο.

Μετά από 20 χρόνια γάμου το σεξ μπορεί να μην είναι όπως είναι την πρώτη εβδομάδα. Τα περισσότερα ζευγάρια έπειτα από 20 χρόνια γάμου έχουν μια ωραία ρουτίνα, η οποία σίγουρα δεν είναι όπως την πρώτη εβδομάδα. Δεν παριστάνουμε κάτι άλλο. Δεν είμαστε από αυτούς που βγαίνουν έξω και λέμε ότι σκίζουμε βρακιά κάθε μέρα».


Πηγή