Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Η αντίδραση της βασίλισσας Ελισάβετ όταν βρήκε γυμνοσάλιαγκα στη σαλάτα της

Έναν γυμνοσάλιαγκα στη σαλάτα της βρήκε η βασίλισσα Ελισάβετ και η αντίδραση της σε καμία περίπτωση, δεν ήταν εκείνη που θα περίμενε κανείς. Ευτυχώς, δηλαδή, για τον άλλοτε προσωπικό της σεφ, Τσαρλς Όλιβερ.

Το απίστευτο περιστατικό περιγράφεται μέσα στο βιβλίο του Όλιβερ, «Dinner at Buckingham Palace», ο οποίος το έγραψε μετά το τέλος της πολύχρονης θητείας του στο Παλάτι. Στο επίμαχο βιβλίο περιγράφονται πολλά περιστατικά με πρωταγωνιστές τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, όμως, αυτό με τη σαλάτα της Ελισάβετ ξεχωρίζει, κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο το αντιμετώπισε η βασίλισσα.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094622034-0’); });

Η Ελισάβετ φαίνεται πως έχει ένα τετράδιο, στο οποίο καθημερινά σημειώνει τις όποιες παρατηρήσεις έχει να κάνει σχετικά με το γεύμα της. Συνήθως, το τετράδιο παραμένει κενό, αφού δεν έχει ιδιαίτερες παραξενιές με το φαγητό. Αλλά, μία σελίδα του συμπληρώθηκε, όταν είχε βρει τον γυμνοσάλιαγκα στο πιάτο της.

Συγκεκριμένα, η βασίλισσα είχε γράψει τότε: «Βρήκα αυτό στη σαλάτα μου. Εσείς, θα μπορούσατε να το φάτε»; Και δίπλα στο σημείωμα κόλλησε το «εύρημα». Με αυτόν, λοιπόν, τον καυστικό τρόπο επέπληξε τον σεφ της, ενώ απέδειξε ότι έχει και χιούμορ.

localStorage.clear();


Πηγή