Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Η Αντζελίνα Τζολί έκλεισε τα 45 και για τα γενέθλιά της έκανε νέα μεγάλη δωρεά

Η Αντζελίνα Τζολί έκλεισε τα 45 και για τα γενέθλιά της έκανε νέα μεγάλη δωρεά

Γενέθλια είχε χθες η Αντζελίνα Τζολί, η οποία έκλεισε τα 45 της έτη. Η διάσημη ηθοποιός πέρασε την ημέρα των γενεθλίων της στο Λος Άντζελες, παρέα με τα έξι παιδιά της. Ωστόσο, όπως αναφέρουν τα αμερικανικά μέσα, με αφορμή τα γενέθλιά της προχώρησε σε μία φιλανθρωπική δωρεά.

Πρόσφερε στον οργανισμό, NAACP Legal Defense Fund που υπερασπίζεται την κοινωνική δικαιοσύνη και τα ανθρώπινα δικαιώματα, το ποσό των 200 χιλιάδων δολαρίων.

«Τα δικαιώματα δεν ανήκουν σε καμία ομάδα για να τα δώσει σε μία άλλη. Οι διακρίσεις και η ατιμωρησία δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές, να εξηγηθούν ή να δικαιολογηθούν. Ελπίζω να μπορούμε να συναντηθούμε ως Αμερικανοί για να αντιμετωπίσουμε τα βαθιά διαρθρωτικά λάθη στην κοινωνία μας» ανέφερε η Τζολί σε ανακοίνωσή της.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το People.com, η διάσημη ηθοποιός (η οποία περνάει την καραντίνα με τα παιδιά της στο Λος Άντζελες) είναι σοκαρισμένη με τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ από τον αστυνομικό. Και αυτές τις ημέρες έχει ατελείωτες συζητήσεις μαζί τους για θέματα κοινωνικών διακρίσεων, ρατσισμού και ανθρωπίνων δικαιωμάτων.


Πηγή