Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Η «Αντζελίνα Τζολί» του Ιράν μιλάει μέσα από τη φυλακή για την ιστορία της

Η «Αντζελίνα Τζολί» του Ιράν μιλάει μέσα από τη φυλακή για την ιστορία της

Η περίπτωση της Sahar Tabar είχε απασχολήσει τη διεθνή γνώμη, όταν εμφανίσθηκε στα social media ως το νεαρό κορίτσι από το Ιράν, που ήθελε να μοιάσει στην Αντζελίνα Τζολί. Ωστόσο, η μεταμόρφωσή της ήταν τρομακτική και η ιστορία της δεν απασχόλησε μόνο τον Τύπο της χώρας της.

Οι φωτογραφίες που ανέβαζε στο Instagram έκαναν το γύρο του διαδικτύου και η Sahar συνεπαρμένη από τα likes των χρηστών, έμπαινε όλο και πιο βαθιά στο παιχνίδι αυτό, με αρνητικά αποτελέσματα. Η Ιρανή τον τελευταίο έναν μήνα εκτίει ποινή φυλάκισης, μετά τη σύλληψή της για τις κατηγορίες της βλασφημίας, την πρόκλησης βίας, της απόκτησης εισοδήματος με ακατάλληλα μέσα και για την ενθάρρυνση της διαφθοράς νέων ανθρώπων.

Η γνωστής σε όλους, πια, «ζόμπι Αντζελίνα Τζολί» μίλησε στην ιρανική δημόσια τηλεόραση IRTV2 και παρουσιάστηκε ως ένα παράδειγμα αποφυγής, ενώ τόνισαν πώς τα social media και η τρέλα να θέλεις να γίνεις διάσημος, μπορούν να καταστρέψουν μια ζωή.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sahar Tabar (@sahartabar_officialx) on

Το IRTV2 υπογράμμισε στο ρεπορτάζ ότι η Tabar είναι μοναχοπαίδι και ότι οι γονείς της έχουν πάρει διαζύγιο. «Το όνειρό μου ήταν να γίνω διάσημη. Έβλεπα ότι οι άνθρωποι παρακολουθούσαν τι έκανα και τα likes πολλαπλασιάζονταν και ένιωθα ότι αυτό που έκανα ήταν το σωστό», είπε.

Να υπενθυμίσουμε πως η νεαρή Ιρανή αρχικά είχε δηλώσει πως έκανε 50 επεμβάσεις για να μοιάζει με την αγαπημένη της σταρ του Χόλιγουντ, όμως, αργότερα το πήρε πίσω, υποστηρίζοντας ότι το look της δημιουργήθηκε με τη βοήθεια μακιγιάζ και ψηφιακής τροποποίησης.

Μάλιστα, πέρυσι δημοσίευσε φωτογραφίες στα social media που έδειχνε την πραγματική της εικόνα. «Δεν έχω την εμφάνιση αυτή τη στιγμή όπως οι φωτογραφίες που είχα τροποποιήσει με Photoshop», είχε παραδεχθεί.




Πηγή