Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Η αντιστάρ κόρη του Τομ Κρουζ -Είναι καλλιτέχνις, ζει στην Αγγλία με τον σύζυγο και το κατοικίδιο ερπετό τους

Η 29χρονη Ιζαμπέλα, είναι το μεγαλύτερο παιδί του Τομ Κρουζ και της πρώην συζύγου του, Νικόλ Κίντμαν.

Ως κόρη παγκοσμίου φήμης πολυεκατομμυριούχων γονέων, η Ιζαμπέλα Κίντμαν Κρουζ, θα μπορούσε να ζει μια πλούσια ζωή στο Χόλιγουντ – αλλά αντ’ αυτού έχει επιλέξει μια ήσυχη ζωή στο Κρόιντον, μια μεγάλη πόλη στο Νότιο Λονδίνο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ιζαμπέλα, που είναι το μεγαλύτερο παιδί του Τομ Κρουζ και της Νικόλ Κίντμαν, προτιμά τις γκαλερί τέχνης και τη ζωή στο Λονδίνο από τα εκτυφλωτικά φώτα του Λος Άντζελες.

Η 29χρονη ζει στο Κρόιντον με τον Βρετανό σύζυγό της, Μαξ Πάρκερ και το κατοικίδιο ερπετό τους, καθώς προτιμά να κρατά χαμηλό προφίλ μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η νεαρή καλλιτέχνιδα φέρεται μάλιστα να απέρριψε την πρόταση του πατέρα της να ζήσει στο ρετιρέ του στο Λονδίνο, αξίας 342.000 λιρών το μήνα, όταν μετακόμισε για πρώτη φορά στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Οκτώβριο του 2017 για να είναι πιο κοντά στους γονείς του Μαξ, γράφει η Mirror.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο 59χρονος σταρ του Top Gun, φέρεται να έχει ένα ακίνητο κοντά στο 10 Downing Street που διαθέτει εσωτερική πισίνα και καταπληκτική θέα, μαζί με άλλα πολυτελή χαρακτηριστικά.

Η Ιζαμπέλα – που είναι επίσης γνωστή ως Μπέλα – προτιμά να κρατά χαμηλό προφίλ σε ένα σπίτι τριών υπνοδωματίων στο Κρόιντον, σύμφωνα με τους γείτονές της.

Η Ιζαμπέλα Κρουζ σε παλαιότερη φωτογραφία
Η Ιζαμπέλα Κρουζ σε παλαιότερη φωτογραφία / Φωτογραφία: Getty Images

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν θα την αναγνώριζα αν ερχόταν μπροστά μου. Δεν παρακολουθώ την κουλτούρα των διασημοτήτων», δήλωσε μια γειτόνισσα ονόματι Έμμα στην εφημερίδα The Sun το 2017.

«Έχουν ένα ερπετό κάποιου είδους – μπορούμε να δούμε το κόκκινο φως του ενυδρείου. Αυτό είναι το μόνο που φαίνεται να ξέρει ο καθένας. Είναι πολύ μυστηριώδης. Υποθέτω ότι αποφάσισε να ζήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Δεν ξέρω γιατί επέλεξε το Κρόιντον, το καημένο το παιδί!», πρόσθεσε.

Τομ Κρουζ, Νικόλ Κίντμαν
Τομ Κρουζ, Νικόλ Κίντμαν / Φωτογραφία: ΑΡ

Η Ιζαμπέλα φαίνεται να έχει αγκαλιάσει την αγγλική κουλτούρα από τότε που μετακόμισε στο Ηνωμένο Βασίλειο – ακόμη και να υποστηρίξει την εθνική ομάδα κατά τη διάρκεια των ημιτελικών του Euro 2020 πέρυσι.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ίδια έκανε μια σπάνια εμφάνιση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον Ιούλιο του 2021, μοιραζόμενη μια selfie με την ίδια να υποστηρίζει τους παίκτες του Gareth Southgate στην προσπάθειά τους να φτάσουν στον τελικό του ποδοσφαιρικού τουρνουά.

Η σέλφι της Ιζαμπέλα υποστηρίζοντας την Εθνική Αγγλίας
Η σέλφι της Ιζαμπέλα υποστηρίζοντας την Εθνική Αγγλίας / Φωτογραφία: bellakidmancruise / Instagram

«Το πρόσωπό μου κατά τη διάρκεια της παράτασης… εύχομαι να πάνε όλα καλά», έγραψε η Μπέλα στη λεζάντα του στιγμιότυπου που μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram, προσθέτοντας ένα emoji της σημαίας της Αγγλίας.

Η Ιζαμπέλα και ο Μαξ ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 2015, μόλις ένα χρόνο αφού τους τα είχαν φτιάξει κοινοί φίλοι, και ακόμη και η ημέρα του γάμου τους ήταν χαμηλών τόνων – με τους διάσημους γονείς της νύφης να λείπουν αισθητά από τη λίστα των καλεσμένων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο σαϊεντολογικός γάμος του ζευγαριού στο πολυτελές Dorchester Hotel στο Λονδίνο περιορίστηκε σε στενούς φίλους και συγγενείς, αλλά τόσο η μαμά Νικόλ Κίντμαν όσο και ο μπαμπάς Τομ Κρουζ δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Οι δυο σταρ του Χόλιγουντ που ήταν παντρεμένοι από το 1990 έως το 2001- υιοθέτησαν την Ιζαμπέλα το 1992 και στη συνέχεια τον μικρότερο αδελφό της, Κόνορ Κρουζ, το 1995.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρά το γεγονός ότι οι γονείς της έχουν συνολική περιουσία άνω των 600 εκατομμυρίων λιρών, η Ιζαμπέλα ήθελε πάντα να κερδίζει τα δικά της χρήματα.

Χρησιμοποιεί συχνά τον επαληθευμένο λογαριασμό της στο Instagram για να προωθήσει διάφορα καλλιτεχνικά σχέδια – με την ιστοσελίδα της να προσφέρει εκτυπώσεις περιορισμένης έκδοσης από 30 δολάρια και μοντέρνες τσάντες για 19 δολάρια.

Μία από τις σπάνιες φωτό που ανεβάζει η Ιζαμπέλα με τον εαυτό της
Μία από τις σπάνιες φωτό που ανεβάζει η Ιζαμπέλα με τον εαυτό της / Φωτογραφία: bellakidmancruise / Instagram

«Η Μπέλλα ζωγραφίζει από τότε που τα μικρά της χεράκια μπορούσαν να πιάσουν ένα στυλό. Από τότε εξελίσσεται στις τέχνες της», αναφέρει το βιογραφικό της σταρ στην ιστοσελίδα της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Το μέσο που χρησιμοποιούσε ήταν το στυλό και το χαρτί για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της. Ωστόσο, τώρα τολμά να ασχοληθεί με άλλες μορφές και μέσα. Συμπεριλαμβανομένων των ψηφιακών. Το οποίο έχει αλλάξει λίγο το παιχνίδι κατά τη γνώμη της».


Πηγή