Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Η απάντηση της Ναταλίας Γερμανού για τα φίλτρα στην κάμερά της

Η Ναταλία Γερμανού είναι από τα ακομπλεξάριστα πρόσωπα της τηλεόρασης και δεν έχει πρόβλημα να αυτοσαρκάζεται. Και το κάνει περισσότερο και μέσα από τον αέρα της εκπομπής της. Μάλιστα, στην πρωινή εκπομπή της στον Alpha, «Καλύτερα δεν γίνεται» η Ναταλία Γερμανού και οι συνεργάτες της διαβάζουν τα μηνύματα που στέλνει ο κόσμος στα social media, ακόμη και αυτά που δεν τα λες και κολακευτικά.

Το σαββατοκύριακο, διάβασε το μήνυμα ενός τηλεθεατή, που αναρωτιόταν αν βάζει φίλτρα στις κάμερες της, όπως γράφεται και λέγεται.

«Ναταλία μου καλησπέρα. Έχω διαβάσει πολλές φορές σε κουτσομπολιά ότι βάζεις αρκετά φίλτρα στην κάμερα και όποιος σε καλεί, επίσης, το απαιτείς. Είναι αλήθεια»;

Η παρουσιάστρια κοιτώντας την κάμερά της, απάντησε: «Θα πάρω τη βοήθεια του σκηνοθέτη. Περικλή μου έχω φίλτρα πολλά στην κάμερα; Έχω ένα; Έχω πολύ καλή ρύθμιση εικόνας λέει ο σκηνοθέτης και η αλήθεια είναι ότι η ρύθμιση του Alpha είναι HD, φαίνεται και ο τελευταίος πόρος. Απλώς έχω πολύ καλά και δυνατά φώτα. Τα εύσημα πάνε στον κο Άκη Μπαρμπουζάνη, διευθυντή φωτογραφίας. Για να απαντήσω στο δεύτερο σκέλος της ερώτησης, ποτέ δεν έχω απαιτήσει τέτοιο πράγμα όταν εμφανίζομαι. Ποτέ, ποτέ, ποτέ»!

 

localStorage.clear();


Πηγή